Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

OVER MOBILE STREET FOOD

Met Mobile Street Food als duurzame partner ben je aan het juiste adres voor de totale organisatie van jouw event en zit je nooit meer zonder inspiratie!

Neem contact op

Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele cateraars.
Met diverse uiteenlopende mobiele kookstations staan wij garant voor een originele en ludieke manier van catering. Altijd weer geleverd met de hoogste kwaliteit qua food en service.

Wij weten als geen ander dat deze tijd vraagt om een betaalbare en duurzame invulling van uw event. En wij laten zien dat catering dan nog steeds spannend, origineel en lekker kan zijn.
Bij ons geen hapjes en standaard buffetten maar een mobiele pizzabakker op iedere gewenste locatie of oud Hollandse poffertjes vanaf een originele Huisman brombakfiets uit 1970.

Of wat dacht je van onze verse pasta op locatie vanuit een Piaggio Ape. Dit ‘grappige Italiaanse driewielertje´ hebben wij volledig omgebouwd tot uitgiftepunt van verse pasta´s met huisgemaakte sauzen. Mocht uw eetidee er niet tussen staan, geen probleem, onze mogelijkheden zijn grenzeloos.

Mobile Street Food staat voor transparantie, in prijsafspraken en voorwaarden. Geen onduidelijke offertes maar snel, accuraat en meedenkend. Mobiele catering voor ieders budget! Of het nu gaat om 50 personen BBQ of een evenement met 2000 bezoekers, Mobile Street Food staat garant voor een geslaagd feest, tot in de puntjes verzorgd.

Mobile Street Food is continue in beweging!

HET MOBILE STREET FOOD TEAM

Dymph van der Weijden

Event Planner & HR

Shirley van Vliet

Event Planner

Ilse Schijf

Event Planner

Michael van der Hoort

Creative Director

Jesse Eshuis

Keuken Manager

Kevin Meijnaar

Party Manager

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op