Referenties

Walter van Groot - BBQ

Na een prima contact een zorgeloze bruiloft met diverse BBQ concepten. De grote smoker was de eye catcher van het feest.
Diverse grill gerechten werden kundig bereid en geserveerd. Enorm vriendelijk en vrolijk personeel. Voor herhaling vatbaar!

Marloes Verbruggen - Pizza Bakery

We kregen heel veel leuke reacties van onze gasten. Bedankt!
Complimenten voor de pizza bakkers; alle soorten pizza's waren even vers en smakelijk.
Mijn tuinfeestje was mede door de overheerlijke, verse pizza's een groot succes.
Wow, wat heeft Mobile Street Food een feestje gemaakt van mijn 40e verjaardag!

Nathalie Stout - Borrel & Bier

Wij zijn erg tevreden met Mobile Street Food! Tijdens ons event hebben zij het drinken verzorgd met de Borrel en Bier en Limonade Bar.
De styling was sowieso al super en het drinken ook. Vooral de heerlijke verse limonades vielen erg in de smaak.
Ook het aanwezige personeel van Mobile Street Food straalde gezelligheid uit en waren erg enthousiast. Complimenten!

Kinderopvang Kiki Nous - Cheese Fondue, BBQ Bites

Wat een spannende beslissing was dat voor mij omdat ik alles perfect wilde hebben voor ons 10 jarig jubileum feest van Kiki Nous en dat is gelukt dankzij Mobile Street Food catering. Wat een fijn contact vanaf dag 1 dat ik hen mailde tot aan de laatste groet nadat zij klaar waren met hun werk voor ons feest. Wat een heerlijk eten, wat een aardige mensen,wat een goede service, wat een complimenten van alle mensen voor al het eten wat we hadden laten maken. Echt waar een FEEST zonder Mobile Street Food is niet compleet. Voor herhaling vatbaar ;)
Wij geven jullie een dikke 10!

Nogmaals BEDANKT en Lotte in het bijzonder ;)

OBS Techniek - BBQ, Borrel & Bier

Voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste, de BBQ was fantastisch, alles heerlijk op smaak en vriendelijk personeel maakte ons bedrijfsfeestje een succes.
We hebben veel complimenten ontvangen over de service, niemand stond zonder drankje vanuit de borrel & bier tafel.

NL Film en TV - BBQ Bites, Borrel & Bier

Het was een groot succes!

Met zoveel enthousiasme van Merel & Kevin dat werkte aanstekelijk, iedereen was enthousiast over de sfeer, de lekkere hapjes, de aankleding van de stand, de muziek en de medewerkers!

Restoric & Schijf Transport - BBQ

Mobile Streetfood is krijgen wat je verwacht en zelfs meer!!!! Vriendelijke en flexibele mensen die de verwachting overtreffen in combinatie met eerlijk en op ambachtelijke wijze bereid eten waar je de vingers bij aflikt. Een aanrader voor iedereen of het nu om een feestje of een evenement gaat ze draaien de handen nergens voor om sterker nog ze draaien de handen heel vaak om bij het bereiden van heerlijke gerechten op de mobiele BBQ/Smoker! Toppers!

Look o Look - Pizza Bakery, Build your own Burger, Poffertjes, Borrel & Bier

Namens mijn collega’s en mijzelf willen wij jullie complimenteren met de goede organisatie en verzorging.
Iedereen was laaiend enthousiast over het eten en drinken en dan met name de burger werd vaak genoemd.
Geweldig ook dat jullie de tent schoon hielden. Wij hadden nergens geen omkijken meer na. En dan jullie enthousiaste collega’s.

Niets dan lof.

Voor een volgende keer houden wij jullie zeker weer in gedachten!

Bausch Health Netherlands - Pizza Bakery, Pasta Factory, BBQ, Build your own Burger, Let’s Curry, Cheese Fondue, Soup for You!, Poffertjes, Yoghurt Bar, Borrel & Bier

Ik heb voor ons bedrijf verschillende evenementen georganiseerd samen met Mobile Street Food. Iedere keer was het een groot succes. In de winter hebben we het parkeerterrein omgetoverd tot een winterfair met tenten en vuurkorven en bijpassende winterse gerechten. In de zomer hebben we verschillende keren heerlijke bbq gerechten voorgeschoteld gekregen. Het eten is altijd van top kwaliteit en het personeel is super vriendelijk, behulpzaam en professioneel.

Follow us