Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte
 • Home >
 • Bedrijfsfeest Organiseren

Bedrijfsfeest Organiseren

Met het totaal concept Bedrijfsfeest Organiseren van Mobile Street Food verzorgen wij de catering op onze herkenbare originele wijze!

Neem contact op
 • Veel ervaring
  500+ evenementen per jaar

 • Ruim assortiment
  35 foodtrucks & cooking stations

 • Goede keuze
  100% service- en kwaliteitsgarantie

Mobiele catering

Je bent op zoek naar een originele invulling voor het organiseren van jullie bedrijfsfeest en wellicht wil je een stukje of de complete organisatie uit handen geven. Mobile Street Food is de partner op het gebied van mobiele cateringfoodtrucks huren en originele Food & Drink concepts! Alles onder één dak en geheel in eigen beheer, korte lijntjes en ontzorgen zijn onze key-words. Samen geven we een passende invulling aan jullie bedrijfs- of personeelsfeest. Laat je inspireren door onderstaande mogelijkheden!

Foodtruck Festival op het bedrijf!

Of het bedrijfsfeest nu wordt georganiseerd ter ere van een jubileumopen dag of opening, een bedrijfsfestival is de ideale keuze voor een geslaagd feest. Wij organiseren al vanaf 80 personen een foodtruck festival!

Summer Festival

Wij toveren het bedrijfsterrein om tot een waar festival plein met diverse foodtrucks, stretchtent, prikverlichting, vlaggetjes en festival bordjes. De geur van flamed grilled burgers uit onze burger foodtruck en vers afgebakken houtoven pizza’s verspreid zich over het terrein. Breid uit met live vertier zoals een photo booth, straatartiest of luchtkussen. Je collega’s vermaken zich volop, genietend van het mooie weer, heerlijke deuntjes en de ontspannen sfeer die een festival met zich meebrengt.

Winter Festival

Vier je bedrijfsfeest tijdens de wintermaanden onder een stretchtent met vuurkorven, foodtrucks, sfeerverlichting en schapenvachtjes. Met warme chocomel en glühwein ontvangen wij jullie collega’s op deze winterse locatie en uiteraard zullen de flammkuchen, bratwürst en pretzels niet ontbreken. Ga voor sfeervol, haardvuur, warmte en samenhorigheid en kies voor een heus Winter Festival!

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DIY Bedrijfsfeest “Thuis Bij”

Dè hit op dit moment…een personeelsfeest waarbij er iets meer van jullie wordt verwacht. Je draait zelf je plaatje, stelt zelf je salade samen in onze Salad Bar en pick your own cocktail bij een originele Vespa Gin Tonic – Mojito Bar! Uiteraard volledig in festival style met krijtborden, kleurrijke vlaggenlijntjes, prikverlichting en zitzakken! Sla de handen ineen met Mobile Street Food voor een onvergetelijke dag en geniet van een ongedwongen sfeer op eigen terrein!

Onze Foodconcepten

Met Mobile Street Food als duurzame partner ben je aan het juiste adres voor de totale organisatie van jouw event en zit je nooit meer zonder inspiratie.