Zaai Kweek & Eet - Aalsmeer

Zaai Kweek & Eet is een bijzonder veelzijdige locatie. Dit zusje van Mobile Street Food is een slow food & mood restaurant, waar de heerlijke gerechten bereid worden. En natuurlijk organiseren ze de leukste evenementen, van een bedrijfsborrel tot een all-in bruiloft. Niet alleen kun je gebruik maken van het restaurant of de mooie, natuurrijke buitenruimte, ook heeft Zaai Kweek & Eet een van hun kassen omgetoverd tot event locatie. Deze robuuste, industriële kas is omgeven door groen en veelzijdig inzetbaar.

In de kas trouwen geeft je het beste van beide werelden: binnen én buiten.

Locaties

Geniet van een zakenlunch of -diner in het restaurant, waar de meest heerlijke gerechten bereid worden. Je kunt er een speciaal arrangement voor groepen krijgen, en ook kun je je zakelijke uitje combineren met een sportieve activiteit. Zaai Kweek & Eet is zelf weer partner van SUP en Turf, waarbij je aan watersport of goudzoeken kunt doen. Ook leuk voor vrijgezellenfeesten of verjaardagen. Het borrelterras van Zaai Kweek & Eet is een lust voor het oog met de robuuste steigerhouten banken, kleurrijke kussens en mooie sfeerverlichting. Voor een zomerse borrel buiten kun je hier meteen terecht. En natuurlijk is er de kas. Die prachtige, multifunctionele kas waar je kunt vergaderen, trouwen, teambuilden, vieren en meer. Je kunt er zelfs onze food trucks in kwijt!
 

Officiële trouwlocatie

De kas van Zaai Kweek & Eet is een officiële trouwlocatie in de gemeente Aalsmeer, zodat je je gehele bruiloft hier kunt laten verzorgen. Kies voor de industriële kas en trouw tussen het groen, maar dan met een fijne temperatuur en altijd mooi weer. De kas is ideaal voor natuurliefhebbers die niet op het weerbericht durven vertrouwen. Mobile Street Food parkeert de food trucks gewoon binnen, zodat je ook hier van de beste catering kunt genieten. 
 

Extra faciliteiten

Omdat dezelfde mensen achter Mobile Street Food en Zaai Kweek & Eet zitten is het snel schakelen! Je hoeft je nergens zorgen over te maken als je ons met deze partner wilt combineren. De kas heeft mogelijkheden voor vergaderen zoals een beamer en projectiescherm. De ruimte kan precies zo ingericht worden als je zelf wilt: het soort tafels, stoelen en barren die er komen te staan én de styling. Zo is deze ruimte compleet te personaliseren.

www.zaaikweekeet.nl
 

Vraag meer informatie aan
 

Zaai Kweek & Eet - Aalsmeer

Follow us