Trouwen in het Bos - Nederland

Trouwen in het Bos doet precies wat de naam al aangeeft: ze verzorgen de mooiste trouwlocaties buiten. De sprookjesachtige setting zorgt ervoor dat je een onvergetelijke buitenbruiloft zult beleven. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, van een kleinschalige bruiloft in eigen tuin tot een full out wedding weekend. Er zijn verschillende stijlen mogelijk, en het bruidspaar bepaalt wat ze aan styling willen hebben. Ze hebben locaties door heel Nederland en Belgiƫ.

Trouwen in het Bos biedt je een onvergetelijk sprookje.

Locaties

De hoofdpartner van Trouwen in het Bos is Staatsbosbeheer, zodat ze verzekerd zijn van de allermooiste plekken in Nederland. Maar het houdt niet op bij trouwen in een bosrijke omgeving. Je kunt ook trouwen in je eigen tuin, een weiland, in de kas, een boomgaard, langs het water of in een rustieke schuur. Je kunt zelfs trouwen in het Nederlands Openluchtmuseum! Waar natuur is, daar is Trouwen in het Bos. Ga voor een intieme setting waar 50-70 gasten kunnen komen, of trouw op de Veluwe met 200 gasten. Kies het magische bloesempark in Amstelveen of landgoed Beukenrode. Het oudste zeefort van West-Europa of een monumentaal Zeeuws kerkje... organiseer maar meer dan 1 bruiloft, want kiezen wordt onmogelijk.
 

Extra faciliteiten

Elke locatie heeft zo zijn eigen mogelijkheden voor binnen en/of buiten, het aantal gasten, de parkeerplaatsen en overnachtingen. Trouwen in het Bos organiseert niet alleen je bruiloft, maar is er ook op de dag zelf steeds bij. Zo kunnen ze troubleshooten zonder jou op je mooiste dag in de stress te laten schieten. Dankzij ons partnerschap met Trouwen in het Bos kunnen we bij Mobile Street Food snel schakelen. En natuurlijk is die prachtige boslocatie bij uitstek geschikt voor onze food trucks en boho-chique uitstraling.

www.trouweninhetbos.nl
 

Vraag meer informatie aan
 

Trouwen in het Bos - Nederland

Follow us