Sibiz - Nederland

Evenementenbureau Sibiz biedt unieke locaties aan in heel Nederland. Wil je een bijeenkomst, vergadering, training, feest of bruiloft organiseren? Kijk dan niet verder dan Sibiz om het te regelen. Ze begonnen met één eigen locatie in Ouderkerk aan de Amstel, en zijn nu al meer dan tien jaar bezig met event planning. Zo behoren nu ook themafeesten, festivalbruiloften en trouwen aan de Amstel tot de mogelijkheden. Omdat ze de volledige organisatie uit handen nemen hoef je nergens over na te denken, van de planning tot de daadwerkelijke uitvoering op de dag zelf. 

Sibiz is een jonge organisatie die je vol enthousiasme alles uit handen neemt.

Locaties

Je kunt de locaties van Sibiz kiezen op basis van het soort evenement dat je organiseert. Heel handig, want dan heb je meteen iets te pakken dat past bij je wensen. En als een locatie meerdere mogelijkheden aanbiedt? Dan staan ze natuurlijk in alle relevante categorieën. Er is binnen de evenementen ook zeer veel keus te bekennen. Denk aan vergaderen in het bos voor 20-100 personen in Noord-Holland. Of een bedrijfsborrel in een Amsterdamse kerk waar een live band mogelijk is en 100 gratis parkeerplaatsen zijn. Of ga voor trouwen aan de Amstel, de originele Sibiz-locatie. Er is keuze te over!
 

Extra faciliteiten

Sibiz regelt je hele evenement, zodat je ontspannen kunt genieten van de voorpret. Dankzij ons partnerschap met Sibiz kunnen we ook de catering direct met hen achter de schermen organiseren. Want voor je catering kies je uiteraard Mobile Street Food! Niets voegt zoveel sfeer toe als food trucks op een bijzondere locatie. Bij het kiezen van de locaties staat overal waar het bij uitstek voor geschikt is, zodat je keuze nog makkelijker wordt. Zo is een combinatie van binnen of buiten soms mogelijk, of kun je er zelfs overnachten. Bij Sibiz zorgen ze ervoor dat er voor al je behoeften en wensen een perfecte oplossing is.

www.sibiz.nl
 

Vraag meer informatie aan
 

Sibiz - Nederland

Follow us