Puur* Feesten - Nederland

Laat je door Puur* Feesten inspireren door de leukste thema's en de mooiste locaties. Zij verzorgen alles van bedrijfsborrels tot huwelijken. Ben je op zoek naar een leuk teambuilding evenement, organiseer je een klantendag, jublieumfeest of de opening van je nieuwe pand? Er is zelfs mogelijkheid voor feest op eigen locatie en een feest op maat. Puur* Feesten werkt in heel Nederland, en heeft in elke provincie mooie opties. Zo kun je altijd vinden wat je zoekt, waar je ook woont. 

Buiten of binnen, in Groningen of Limburg: Puur* Feesten komt overal.

Locaties

Puur* Feesten heeft werkelijk alles in huis om voor jou het perfecte evenement te organiseren. We weten niet eens waar we moeten beginnen! Misschien maar met een overzicht van alle filteropties die je op de website van Puur* Feesten tegen komt.

1. Kies de provincie waarin je graag je evenement wilt laten plaatsvinden
2. Bedenk welke sfeer je wilt. Historisch, industrieel, landelijk of hip & modern?
3. Ga voor binnen of buiten, in het bos of aan het water, in de stad of op het strand
4. Hoe ziet jouw ideale omgeving eruit? Een bibliotheek of een loods, een kasteel of een mooie kerk?

Bij elke locatie is ook heel handig aangegeven hoeveel mensen je mee kunt nemen. In de afgelopen 20 jaar heeft Puur* Feesten een indrukwekkend bestand aan locaties opgebouwd!
 

Extra faciliteiten

Puur* Feesten heeft ook een groot aanbod in entertainment. Muziek, typetjes, workshops, zangers, games en wellness: je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Laat je event aankleden volgens een van de 33 succesvolle thema's - van casino tot pianobar en dream circus tot kerstmarkt. Daarnaast kan Puur* Feesten ook helpen met het stylen van je eigen thema. Ook houden ze je budget scherp in de gaten, zodat je er het maximale uit kunt halen. En de catering? Die laten ze verzorgen door Mobile Street Food. Bij elk thema past immers wel een food concept, en onze food trucks zijn echte eyecatchers.

www.puurfeesten.nl
 

Vraag meer informatie aan
 

Puur* Feesten - Nederland

Follow us