NEMO Science Museum - Amsterdam

Het NEMO Science Museum is een locatie die tot de verbeelding spreekt, prikkelt en enthousiast maakt. In het museum kun je uren dwalen door je te vergapen aan de wetenschappelijke tentoonstellingen en mee te doen aan de vele activiteiten die NEMO organiseert. Het is daarom niet zo gek dat NEMO Science Museum ook zalen verhuurt voor evenementen. Wie wil er niet in zo'n inspirerende omgeving vergaderen, trouwen of een jubileum vieren?

NEMO is dé plek voor je presentatie, bedrijfsborrel, beurs of foodcourt.

Locaties

Ze hebben maar liefst 11 verschillende locaties, die elk hun eigen sfeer uitademen. Ga met 80-100 personen naar de Panoramazaal met spectaculair uitzicht. De Studio, splinternieuw en waar maar liefst 400-800 personen in kunnen samenkomen. Kies voor het auditorium voor 200 personen in het hart van NEMO, met groot scherm. Of huur het museum zelf af voor een unieke event locatie, waar je 250 tot 2000 mensen kwijt kunt. Wat zou dát een spectaculaire benefietavond kunnen worden.
 

Voeg een snufje science toe

Je kiest niet voor niets voor NEMO Science Museum, dus voeg een snufje wetenschap toe aan je programma. Verwelkom gasten met een geheimzinnig rokende cocktail, of zorg voor een stimulerende pauze met de workshop 'Bouw een lichtbaan', waarbij je met lenzen, prisma's en spiegels aan de gang gaat. 
 

Extra faciliteiten

Beamer & projectieschermen zijn overal aanwezig, er is airconditioning en WiFi. De aankleding en het verzorgen van entertainment kunnen ook door NEMO geregeld worden, zoals een band, DJ of acteurs. Ook organiseren ze graag een aanvullend programma zoals een rondvaart of fietstocht. En uiteraard verzorgt NEMO catering, door Mobile Street Food in te schakelen! Voor elk evenement zorgt Mobile Street Food voor een bijpassend food concept met food trucks. Zo sfeervol dat je er zelfs even de schitterende omgeving van Nemo Science Museum door gaat vergeten.

www.nemosciencemuseum.nl
 

Vraag meer informatie aan
 

NEMO Science Museum - Amsterdam

Follow us