Lichtfabriek - Haarlem

De Lichtfabriek in Haarlem is de perfecte locatie voor al je events. Van zakelijke aangelegenheden zoals beurzen, congressen, personeelsfeesten, bedrijfspresentaties of vergaderingen tot heerlijke feesten waarbij het dak eraf mag. Bruiloften, een jubileum, familiebijeenkomst of doopfeest. De Lichtfabriek bestaat ruim 20 jaar en is een gevestigde naam in de evenementenbranche. Iedere keer is het weer een verrassing om te zien hoe de sfeervolle Lichtfabriek wordt omgetoverd naar ieders wensen. 

De Lichtfabriek is dankzij haar industriële look & feel een unieke ervaring.

Locaties

Er zijn maar liefst 7 locaties om uit te kiezen. Ga voor een intieme setting op de vide van het Ketelhuis voor 30-90 personen, of ga groots in de Turbinehal. Daar kunnen maar liefst 300-900 mensen in. Ook kun je sommige kleine zalen zoals de Accukamer gebruiken als break-out ruimte of entree, foyer of garderobe. Het sfeervolle Oliehuis heeft plaats voor 140-400 personen en ligt naast de tuin, die groot genoeg is om als extra ruimte in te richten. Alle zalen kunnen met elkaar gecombineerd worden, al naar gelang je wilt. Dat is nog eens service!
 

Extra faciliteiten

De ruimtes zijn ingericht met vaste licht- en geluidsets. Ook is er een supersnelle, stabiele WiFi beschikbaar. Je gasten hoeven zich geen zorgen te maken over het parkeren: er zijn maar liefst 250 gratis parkeerplekken voor de deur. De Lichtfabriek is bovendien ook met het OV makkelijk bereikbaar. De inrichting, decoratie en verdeling van de ruimtes is vrij, en de Lichtfabriek denkt graag met je mee over de invulling. En vergeet de catering niet: De Lichtfabriek werkt samen met Mobile Street Food voor een onvergetelijke, ludieke catering. Onze smaakvolle food concepten zijn de kers op de taart voor deze mooie en veelzijdige locatie.

www.lichtfabriek.nl
 

Vraag meer informatie aan
 

Lichtfabriek - Haarlem

Follow us