Festival Bruiloft - Nederland

Festival Bruiloft is de perfecte organisator voor stellen die van hun bruiloft een hele bijzondere happening willen maken. Ben je dol op festivals en wil je graag in die sfeer trouwen? Festival Bruiloft is speciaal voor jou in het leven geroepen! Ze verzorgen je volledige trouwdag, inclusief organiseren & redderen op de grote dag zelf. Ze hebben locaties door heel Nederland en werken samen met ervaren eventmanagers. Festivalbruiloften zijn dan misschien een niche-markt, maar dat betekent dat ze helemaal toegewijd zijn aan het thema, net zoals jij zelf. De styling is helemaal in de festivalsfeer, met vlaggenlijnen, houten bewegwijzeringsborden, lampionnen, een festivaltent en meer. 

Festival Bruiloft bezorgt je de trouwdag van je leven. 

Locaties

Kies voor een locatie op klein budget of groot budget, overnachtingsmogelijkheden en of er een binnenlocatie aanwezig is. Je kunt zelfs kijken of een van hun locaties geschikt is voor een winterbruiloft. Ze hebben locaties door heel Nederland, en het is zelfs mogelijk om op een eigen locatie een festivalbruiloft te organiseren. Trouw bijvoorbeeld bij de boer, waar kinderen kunnen spelen met de aanwezige boerderijdieren en iedereen een tentje of camper mee kan nemen. Of trouw in een openluchttheater, een wel heel bijzondere plek naast het Almeerderstrand. Wat denk je van een boomgaard, waar je trouwt tussen d fruitbomen, of op een onbewoond eiland in Biddinghuizen?
 

Extra faciliteiten

Elke locatie heeft een kort overzicht van de mogelijkheden, zoals de gastencapaciteit, tot hoe laat de muziek door mag gaan en of er parkeer- en overnachtingsmogelijkheden zijn. Festival Bruiloft zorgt voor de styling en decoratie, geheel in samenspraak met jullie als bruidspaar. Natuurlijk mag bij een festival de muziek niet ontbreken, en dat betekent een goed entertainmentbestand. Een silent disco, fotobooth of DJ - het kan allemaal. En wat denk je van rollende keukens? Die moeten erbij zijn. En dat zijn ze, want Mobile Street Food verzorgt jouw catering. 

www.festivalbruiloft.nl
 

Vraag meer informatie aan
 

Festival Bruiloft - Nederland

Follow us