Createvents - Nederland

Createvents verzorgt al meer dan 5 jaar verschillende evenementen, en maken deze tot een groot succes. Ze staan voor op hun duidelijke communicatie, zodat je als opdrachtgever altijd weer wat er speelt en u actief betrokken bent bij het organiseren van uw feest. Dit totaalplaatje maakt van Createvents een waardevolle partner. Het evenementenbureau werkt met een groot netwerk van toeleveranciers, waarbij ze een keuze hebben gemaakt uit de beste opties in duurzaamheid en kwaliteit. 

Createvents kiest altijd voor een duurzame werkwijze.
 

Locaties

Het evenementenbureau is inzetbaar in heel Nederland op elke locatie. Createvents schittert in het stylen van deze locaties, zodat het altijd precies is wat jij als klant wilt hebben. Ze bedenken nieuwe concepten om mee aan de slag te gaan, zodat je een unieke ervaring hebt. Ongeacht de locatie die je kiest, of dat nu je eigen achtertuin of boerderijschuur is, een kerk of feestzaal, een landhuis of kasteel. Zowel intieme als grote locaties worden door Createvents met passie aangepakt. 
 

Extra faciliteiten

De mobiliteit van Createvents is groot, omdat zij toeleveranciers uit heel Nederland hebben. Zij zorgen ervoor dat deze probleemloos op de door u gekozen locatie komen. Zo rijden ook de food trucks van Mobile Street Food overal heen. Daarnaast regelen zij alle wensen met betrekking tot de aankleding en faciliteiten. Denk aan verlichting, entertainment en natuurlijk de onvergetelijke catering van Mobile Street Food. 

www.createvents.nl
 

Vraag meer informatie aan
 

Createvents | Nederland

Follow us