B Creates - Nederland

BCreates (voorheen bekend onder de naam Business Events) is hét hospitality evenementenbureau van Amsterdam. Ze organiseren werkelijk alles: zakelijke aangelegenheden, feesten, teambuilding & workshops, incentives en dinners. Hun indrukwekkende portfolio kent een paar bekende namen, zowel aan opdrachtgevers als locaties. Met hun nieuwe naam BCreates stomen ze gewoon door, want dit evenementenbureau weet van geen ophouden. 

BCreates bruist van energie en steekt dat ook in jouw evenement.
 

Locaties

Het evenementenbureau werkt samen met verschillende locaties, en kan ook naar jouw bedrijf of gewenste eigen locatie komen. Zo organiseren ze in een handomdraai een feest in de Bijlmerbajes, een Hollywood party, een food market of maffia night, door de ruimte compleet te transformeren. Van het entertainment tot de catering, de styling en het opruimen achteraf; BCreates regelt het allemaal met de locatie zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Daarnaast bieden ze ook vele interessante vergaderlocaties inclusief catering aan, zoals een kookstudio, het Scheepvaartmuseum, Theater aan de Amstel of het Concertgebouw. Kies je voor het opzetten van een incentive voor je bedrijf? Dan organiseert BCreates zelfs een reis naar het buitenland, zoals Ibiza of Lissabon compleet met overnachtingen en programma. 
 

Extra faciliteiten

BCreates verzorgt ook events op maat, waarbij je als opdrachtgever zelf kunt bepalen hoe je het feest wilt inrichten. Natuurlijk met hulp van het enthousiaste BCreates team, die alles voor je gaan waarmaken. Hun catering kan tenslotte overal komen, want ze werken niet voor niets samen met Mobile Street Food. BCreates legt sterk de nadruk op hospitality, en dat verschil merk je. Ze zijn van begin tot eind betrokken en kunnen voor ieder budget een event op maat organiseren.

www.bcreates.nl
 

Vraag meer informatie aan
 

B Creates | Nederland

Follow us