15/12 2017

Geslaagde winterbruiloft

 

Vrijdag 15 december was de grote dag van Iris en Rob en wij waren erbij!

Zoals je in ons eerste blog kon lezen wordt de winterbruiloft steeds populairder. Knisperende vuurkorven, gezellige prikverlichting, warme kleedjes, een prachtige heldere sterrenhemel en muziek; trouwen in de winter is helemaal zo gek nog niet! Dat de sneeuw vrijdag 15 december alweer was verdwenen, kon de romantiek niet drukken; wat een mooie dag!

Na de ceremonie werd er getoost met vrienden en familie en was het tijd voor een drankje. Op het grasveld stond een grote tent waar iedereen lekker warm kon staan. Na het vertrek van de receptiegasten was het tijd voor het diner en hebben Iris en Rob samen met hun meest dierbare familie en vrienden genoten van een heerlijke BBQ.

Wij mochten ook bij de feestavond zijn en hebben daar verschillende hapjes en een late night snack geserveerd. Geen standaard bitterballen, maar een puntzakje patatas bravas van roseval met knoflookaioli, rolletjes gegrilde aubergine met Bulba buffelmozzarella, gedroogde mini pomodori en wilde rucola, spicy lamskebab met yoghurt muntdip en warm gerookte makreel met venkel zoetzuur, groene mosterdmayonaise en krokante appel. Hartstikke leuk voor tussen het dansen door!

We kijken met veel plezier op deze dag terug en wensen Iris & Rob heel erg veel geluk!

 

 

 

 

                      

Follow us