15/04 2020

#weesliefvoorelkaar

Zoals u van ons mag verwachten zijn we altijd bezig met hygiëne en veiligheid. Met de huidige ontwikkelingen rondom COVID-19 en de gewijzigde maatregelen hebben wij een update untill further notice! 

Voor uw duidelijkheid geven wij u een overzicht van de huidige ontwikkelingen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en rekenen op uw medewerking.

Stay safe en zorg voor elkaar!

Tot 28 april 2020 alle eet en drinkgelegenheden gesloten
Vanuit de overheid is opgelegd om tot 28 april 2020 onze deuren te sluiten. Dit betekend dat alle evenementen tot 28 april 2020 niet door gaan! Mocht er een reservering gepland staan dan kan deze kosteloos verplaatst worden. Wij blijven de ontwikkelingen goed volgen maar kunnen pas vanaf 21 april 2020 meer zeggen over de reserveringen na deze datum. Wij hopen hierbij op uw begrip.

Nieuwe reserveringen voor na 28 april 
Hopelijk kunnen wij snel weer alle werkzaamheden hervatten. Wij staan voor u klaar om nieuwe reserveringen aan te nemen of een vrijblijvende offerte te maken, wij zijn telefonisch of via de mail in de ochtenduren bereikbaar, wij werken momenteel vanuit huis.

Onze agenda’s stonden al lekker vol voor dit jaar, dus als u een datum wenst te verplaatsen of als u een nieuw event wilt plannen voor na deze vervelende periode, dan kunt u dat gewoon doen!

Wij hebben speciale schappelijke voorwaarden, waarbij u in geval van maatregelen tegen het tegengaan van Corona kosteloos kunt verplaatsen.

#geefeenrondjeweg

Nu hebben wij in deze bizarre tijd een super leuk idee bedacht: #geefeenrondjeweg.

Met afstand...een TOP idee!   

Verras je vrienden en geef een rondje weg!

Denk aan:
☑️ Vrienden en familie die je enorm mist!
☑️ Jouw toppers in de zorg voor een steuntje in de rug!
☑️ Jouw collega's voor een klein beetje afleiding!

 Incl. persoonlijke boodschap op een bierviltje en verzoeknummer  aan de deur vanuit onze FOODTRUCKS! 

In samenwerking met T1vintagefoodtruck.nl 

Check de voorwaarden en spelregels in onderstaande flyer!

Momenteel alleen nog per whatsapp te reserveren:

06 83781091 

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor super leuke updates en rijd live met onze foodtruck mee en zie hoe verrast de mensen zijn als wij aan komen rijden.

 

 

Vanaf volgende week gaat onze website online: geefeenrondjeweg.nl hier kunt u de bestelling plaatsen zodat wij gelijk voor je aan de slag kunnen!

Laten we begrip hebben voor elkaar, met elkaar Nederland erboven op helpen en duimen dat we gezond en allen sterker hieruit komen.

Follow us