20/06 2019

"Trouwen in het bos" met MSF

Trouwen doe je niet alleen. Uiteraard is er die ene partner-voor-het-leven; de directe aanleiding voor het trouwfeest. Maar daar blijft het niet bij. Er moet heel wat geregeld worden voordat je de bruiloft van je dromen georganiseerd hebt. En ook daar heb je trouwe partners voor nodig. Omdat veel bruidsparen een jaar van tevoren beginnen met het plannen van hun bruiloft, zijn wij ook lange termijn partners voor jullie.
 

Ontzorgen en vertroetelen

Wat je níét wilt, is gestrest op je bruiloftsfeest staan en vergeten te genieten. Daarom zorg je ervoor partners in de arm te nemen die je helpen organiseren en je kunnen ontzorgen. Jij geeft je wensen door, en alles wordt voor je geregeld. Omdat we ons vaak in het bruiloftscircuit bevinden, kennen we de spelers door en door. Daarom gaan wij ook samenwerkingen aan, zodat we direct kunnen communiceren met de locatie om ervoor te zorgen dat je bruiloft vlekkeloos verloopt. Laat ons maar achter de schermen rennen!

Trouwen in het bos

Een van onze vaste trouwpartners is Trouwen in het bos. Deze locatie is zo veelzijdig dat er altijd wel een optie tussen zit om een bruidspaar gelukkig te maken. Denk namelijk niet dat het bij een boslocatie (in samenwerking met Staatsbosbeheer) blijft. Je kunt ook trouwen in een kas, boomgaard, het Nederlands Openluchtmuseum, langs het water of bij een rustieke schuur. Je kunt zelfs trouwen in je eigen tuin! Waar natuur is, daar is Trouwen in het Bos.

Trouwe partner

In samenwerking met Trouwen in het bos verzorgen wij op deze prachtige natuurbruiloften de catering. Het eten en drinken kun je geheel naar eigen wens inrichten. Zo kies je zelf voor het food concept van je dromen, beslis je over de hapjes en drank arrangementen, én de aankleding. Wil je een sit down dinner, of ga je voor rustieke food trucks? Welke optie je ook kiest, ook met ons zit je goed. Wij bouwen sfeer waar we komen, en regelen alles dat je nodig hebt voor je gasten – van het bestek tot de afvalbakken.

Je locatie en catering zijn al geregeld! What’s next?
 

Bekijk onze food concepten

Follow us