06/11 2019

Toet, toet, toet, herfst in overvloed

De zomer is al een tijdje voorbij en de herfst is begonnen...

Daar komen we weer aan op locatie met onze foodtruck volgeladen EN nu wel met partytenten als overkapping voor de regen en een belletje vooraf of er een mogelijkheid is om onder een overkapping of eventueel binnen te kunnen staan.

Wij weten dat dit er allemaal bij hoort wanneer de zomer voorbij is maar wij bij Mobile Street Food laten dit de pret niet drukken! Wij maken er altijd een feestje van, door weer en wind!

Je zult zien dat het vaak ook een knusser gevoel geeft, het getik van de regen op de ramen, het ietwat donkerder weer, een lekkere warme hap geserveerd uit onze foodtruck of vanaf onze uitgifte, mensen zoeken elkaar dan toch sneller op!
Dus ook in de herfst maanden gaan wij gewoon door.

Heb je al eens gehoord van onze Smore’s Bar?

Een echte aanrader als dessert of als een ‘bij’ concept, een ‘Do It Yourself’ dessert bar, hoe cool (en niet te vergeten: vooral lekker) is dat !!

Smore’s zijn sandwiches van biscuit, chocolade, karamelsaus en een warme zachte marshmallow. Jouw gasten kunnen zelf de marshmallows smelten boven het vuur, waarna je deze dichtklapt met aan de boven en onderkant een heerlijk koekje. Zonder vieze handen, dat is TOP!
 

Chocoliefhebbers opgelet!

Er liggen grote stukken chocolade brokken bij, welke je ook zelf tussen het koekje kan stoppen.. om je vingers bij af te likken!

Wij hebben nog veel meer leuke ‘Do It Yourself’ concepten, ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem dan snel een kijkje op onze website en vraag de informatie aan.


Offerte aanvragen

Follow us