19/10 2017

Pizza avond met Laurens

Enige tijd geleden zijn wij een samenwerking aangegaan met Ons Tweede Thuis; een prachtige organisatie die zich inzet voor een goed leven voor kinderen en volwassenen met een beperking.

Op deze manier zijn wij in contact gekomen met Laurens Vos; een spontane jongen van 19 jaar oud met het Syndroom van Down. Sinds 18 september is hij werkzaam in ons restaurant Zaai Kweek & Eet en helpt hij elke maandag en vrijdag een handje mee in de keuken.

Laurens heeft vele dromen en één daarvan is het runnen van een eigen restaurant. Om hem alvast een beetje kennis te laten maken met het vak, hebben we donderdagavond 19 oktober een pizza avond in Zaai Kweek & Eet georganiseerd en Laurens was de gastheer!

Om 18:00 kwamen de eerste gasten binnen druppelen en nog voor 19:00 zat het restaurant helemaal vol! Laurens heeft zich 100% ingezet en had het op een gegeven moment zo warm dat hij even moest afkoelen in de koelcel. Na een tijdje vroeg het personeel zich af waar Laurens gebleven was, aangezien hij de leiding had. Na even zoeken bleek hij nog in de koelcel te staan! 'Hup, je moet weer aan het werk Laurens! Er zitten gasten op je te wachten. '

Het was een zeer geslaagde avond en Laurens is overladen met complimenten.

Laurens over zijn pizza avond en het werken bij Zaai Kweek & Eet en Mobile Street Food: 'Ik vond het heel erg leuk om gastheer te zijn tijdens de pizza avond. De pizza's waren ook heel erg lekker! De volgende keer zou ik ook graag willen helpen bij het maken van de pizza's. Ik vind het heel leuk om hier te mogen werken en ik neem nooit meer ontslag!'                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Follow us