26/10 2017

Onderweg naar December

Het lijkt nog zo ver weg, maar de maand december komt altijd verrassend snel weer om de hoek kijken; voor je het weet zit je alweer met een mok warme chocomelk voor de openhaard.

Naast dat december de maand is van warme chocomel, kerstliedjes, oliebollen en kaarsjes, is het bij ons ook de maand van de evenementen. Toch nog even het jaar goed afsluiten met een knallend bedrijfsfeest, een kerstborrel of de familie optrommelen voor een heerlijk diner.. Wel zo gezellig!

Ook al is het op dit moment buiten 18 graden met een klein zonnetje, de aanvragen voor de sfeervolle winterdagen stromen bij ons alweer binnen. Wij vinden het helemaal niet erg om nu al met onze hoofden in de decembermaand te moeten zitten; met liefde voorzien wij uw evenement van de perfecte catering.

Dus bent u van plan om het jaar goed af te sluiten met een feest en zoekt u nog een bedrijf dat een heerlijke maaltijd kan verzorgen? Mobile Street Food staat gereed!

Met onze Italiaanse hout gestookte steenoven, onze Oklahoma Country Smoker en onze stoer aangeklede uitgiftes staan wij door heel Nederland.

U kunt altijd ons offerte formulier invullen op 
www.mobilestreetfood.nl of neem contact op voor meer informatie door te bellen naar 0297 350875 of een mailtje te sturen naar info@mobilestreetfood.nlWij zorgen voor een onvergetelijke afsluiting van 2017!

Follow us