08/05 2019

Nemo x Mobile Street Food


Iedereen kent het NEMO Science Museum in Amsterdam: om dat groenkoperen gebouw aan het water kun je moeilijk heen. Nu breiden ze verder uit met een nieuwe locatie op het Marineterrein. Mobile Street Food Is al sinds het begin een vaste partner voor de culinaire invulling van hun evenementen, en zal ook op deze nieuwe locatie regelmatig te vinden zijn.

Geïnspireerd innoveren

Het Marineterrein is een plaats waar onderzoekers en organisaties samen oplossingen bedenken voor maatschappelijke uitdagingen en een duurzame leefomgeving. NEMO draagt hier een steentje aan bij door Studio op te richten. Dit laboratorium voor nieuwe programma’s is gericht op innovatie. Er worden nieuwe tentoonstellingen en programma’s bedacht en getest. Ook wordt het ingezet als speciale locatie voor events.


Fotocredits: Digidaan©

Out-of-the-box catering

En wat past er nu beter bij innovatie en anders leren denken dat de food concepten van Mobile Street Food? Door onze out-of-the-box catering inspireren wij op onze beurt ook de deelnemers van NEMO’s evenementen. Om maar niet te spreken van het heerlijke eten en drinken dat we ze voorschotelen, dat gegarandeerd voor extra plezier zorgt.
 

De Studio is nu geopend, dus we komen je daar vanzelf tegen. Of wil je niet wachten? Boek ons in dat geval op je eigen evenement, bedrijfsborrel, verjaardagsfeest of bruiloft. Want dan komen wij naar jou!
 

Vraag een offerte aan