17/07 2019

MSF op het Polder Food Festival

Van 31 juli tot en met 4 augustus is het Polderfeest 2019 in De Kwakel, vlak onder Aalsmeer. Dit jaarlijkse festijn wordt al voor de 44ste keer georganiseerd, en Mobile Street Food is er natuurlijk bij.
 

Polder Food Festival

Er wordt een Polderloop georganiseerd, feestavonden met muzikale optredens, een zeskamp én een familiedag met veel attracties en bezienswaardigheden. Maar het belangrijkste (vinden wij) is toch wel de opener. Op woensdag 31 juli start het Polderfeest namelijk met het Polder Food Festival!

Het Polder Food Festival wordt voor de 4e keer op rij georganiseerd, en wij verzorgen al vanaf het begin de mobiele catering voor dit feest. Dit jaar gaan we bovendien proberen een record te halen. Vorig jaar haalden we meer dan 1000 foodies naar De Kwakel, en dat aantal gaan we in 2019 verbreken met meer foodtrucks, nieuwe concepten en grote gezelligheid.
 

Wat eten we?

Allerlei heerlijkheden waar je als foodie je hart aan op kunt halen! Denk aan de heerlijke 100% Schotse Angus burgers van onze Oklahoma Smoker, die je zelf kunt samenstellen om de perfecte persoonlijke burger te creëren. Ook kun je genieten van onze dagverse pizza’s uit de houtoven.

Zin in meer? Geniet samen met je kinderen van oer-Hollandse biologische poffertjes, ga je te buiten aan echte, verse Zeeuwse mosselen en wees gezond met onze goed gevulde saladshakers. Mobile Street Food gaat je de hele dag verleiden met het lekkerste eten.
 

Om te delen

Natuurlijk is dat niet alles. Ons “Om te delen” food concept is perfect voor een plek als het Polder Food Festival. Voor de zoetekauw hebben we de S’mores Bar. Een warme, zachte marshmallow overgoten met karamelsaus tussen twee biscuits. Heerlijk! Of kies voor hartige nacho’s, met cheddar, pulled pork en tomatensalsa. Ook zullen onze beroemde huisgemaakte frietjes niet ontbreken. Er is echt voor ieder wat wils.

Ben je benieuwd naar Mobile Street Food en wil je komen voorproeven? Of ken je ons al van een evenement en wil je méér? Kom gedag zeggen op het Polder Food Festival en geniet van overheerlijke street food.
 

Follow us