22/05 2019

Korting op je bedrijfsborrel

Het wordt weer tijd voor de jaarlijkse zomerborrel van je bedrijf. Wie gaat hem organiseren en waar moet je op letten? Je wilt natuurlijk een onvergetelijke indruk achterlaten, maar tegelijkertijd moet het zo min mogelijk tijd kosten. Je bent namelijk al druk genoeg. De catering van Mobile Street Food biedt uitkomst!
 

Het gemak van Mobile Street Food

Niet alleen nemen wij je alle zorgen uit handen, ook wat betreft die onvergetelijke indruk is Mobile Street Food je eerste keus. De festivalsfeer van onze food trucks zorgt voor een ontspannen atmosfeer, waar je medewerkers echt kunnen genieten in het gezelschap van collega’s. Even het kantoor uit en je richten op de sociale kant van het leven. Het periodiek samenkomen in een andere omgeving bevordert de band tussen je medewerkers.

Wij transformeren elk bedrijfsgazon tot een hippe locatie. Regent het? Onze food trucks kunnen ook binnen neergezet worden. Wij regelen alles van de voorbereiding tot het afbouwen, inclusief het meenemen van prullenbakken, stroomhaspels, borden en bestek. We hebben een checklist, dus dat kun jij alvast van je to-do lijst afstrepen.
 

Nodig je zakenrelaties uit

Overweeg ook om zakenpartners en andere bedrijfsrelaties uit te nodigen voor de jaarlijkse zomerborrel van je bedrijf. Dankzij ons flexibele uitgangspunt kun je tot 7 dagen van tevoren probleemloos het aantal gasten wijzigen.

Het is een goede kans voor je medewerkers om kennis te maken met deze zakenrelaties, om een gezicht en persoonlijkheid te koppelen aan mensen die je gewoonlijk alleen per email of telefonisch spreekt. Door je klanten in een sociale setting te ontmoeten, voelen ook zij zich onderdeel van het bedrijf en krijg je de kans informeel bij te praten. Maar heb het niet over werk! Daar is de rest van het jaar voor.
 

Korting op je bedrijfsborrel

Zie je het helemaal zitten om je bedrijfsborrel te laten cateren door Mobile Street Food? Doe inspiratie op bij onze food concepten om te kijken welke food truck(s) je zou willen inhuren. Dat kan zelfs compleet met bedienend personeel, glaswerk, dranken en decoratie. We bieden voor ieder wat wils, inclusief overheerlijke vegetarische opties. Van hapjes tot complete maaltijden en (non)alcoholische versnaperingen: stel je eigen combinatie samen.

Organiseer je je bedrijfsborrel in juli? Dan heb je helemaal geluk bij Mobile Street Food. We bieden nu namelijk 5% korting op je offerte als je een datum in deze zomermaand wilt reserveren. Neem contact met ons op om alles te regelen, en vermeld de code JULIBORREL19. Dan gaan wij voor je aan de slag, en kunnen jij en je bedrijf heerlijk ontspannen de zomer in.
 

Vraag een offerte aan

 

Follow us