15/06 2020

Feestje in een box en #geefeenrondjeweg

Ondanks alle Coronamaatregelen hebben wij de afgelopen maanden niet stilgezeten, en dat zijn we de komende tijd ook zeker niet van plan! Dit soort tijden zijn vaak juist goed voor de creativiteit en daarom zijn er ook een aantal leuke nieuwe concepten uit deze noodsituatie voortgekomen. Zo gaat onze vintage foodtruck op bestelling bij jouw vrienden langs voor #geefeenrondjeweg, houden we online pubquizen en borrels met ‘feestje in een box’ en kun je bij ons een BBQ-pakket bestellen voor vaderdag. 

Online pubquiz thuis spelen

Missen jullie de gezellige borrels bij ons ook zo erg? Wij in ieder geval wel! Daarom hebben we hier iets op bedacht. Sinds een paar weken zijn we begonnen met het organiseren van online pubquizen met bierproeverij, waarbij we bij jou thuis een borrelpakket bezorgen. Dit ‘Feestje in een box’ deel je met vrienden, waar je ook een pubquiz team mee vormt. Wil je ook meedoen met deze online pubquiz en bierproeverij? Je hoeft je alleen maar aan te melden en het borrelpakket bestellen. In het pakket ‘Feestje in een box’ vind je:

  • 6 Bieren;
  • 6 Snacks;
  • Proefformulieren voor de bierproeverij;
  • Alles wat je nodig hebt om mee te doen aan de online pubquiz. 

Meld je nu aan: 06 44 22 35 68 

Verras vrienden en familie met #geefeenrondjeweg 

Wil je een vriend, familielid of je collega’s verrassen met een drankje en een hapje? Geef dan een rondje weg! Onze vintage foodtruck rijdt langs bij de door jou opgegeven persoon en bouwt een mini feestje op locatie, inclusief drankjes, hapjes en muziek. Bezoek www.geefeenrondjeweg.nl, vul het formulier in en wij regelen de rest! 

Geefeenrondjewg

Uniek vaderdagcadeau

Dat is nog niet alles! Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor een te gek vaderdagcadeau. Je kunt bij ons een BBQ-pakket bestellen met echt kwaliteitsvlees. Jouw vader kan dit dan bereiden of jij kunt dit voor hem doen. Hoe dan ook leidt het BBQ-pakket tot een gezellige avond. Op 21 juni is het vaderdag, dus wees er snel bij en neem contact met ons op voor meer informatie.

Evenementen bij Mobile Street Food

Iedere week is er wel iets te doen bij ons! Van online pubquiz tot burger friday drive-in en mini foodtruck festivals. Wij organiseren van alles om ervoor te zorgen dat jij een een leuke avond met vrienden kan hebben. Bekijk onze Facebook of Instagrampagina om op de hoogte te blijven van alle evenementen van Mobile Street Food!

Follow us