06/11 2019

Ask, Ask, Ask, vragen staat vrij bij Mobile Street Food

Wij van Mobile Street Food krijgen steeds vaker de vraag van onze opdrachtgevers: behoort het bij jullie ook tot de mogelijkheden om het ‘complete plaatje’ te verzorgen?

Dan heb ik het niet alleen over lekker eten maar ook de dranken, meubilair, garderobe en de aankleding? Wij hebben het zelf momenteel zo druk en zijn ons aan het oriënteren om een event bij ons op locatie te organiseren.

Zorgen jullie ook voor een stoere uitgifte voor het eten en een bar voor het drinken..? En na afloop... ruimen jullie alles op?

Dit zijn terugkerende vragen bij Mobile Street Food en met trots en opgeheven hoofd kunnen wij dan antwoorden:

Wij verzorgen met liefde de gehele catering van A tot Z, dit is waar wij goed in zijn en waar wij onze handen niet voor omdraaien. Laten wij daar nu net de juiste ingrediënten voor in huis hebben: ervaring, passie, inlevingsvermogen, creativiteit en een enthousiast team die staat te springen om jouw evenement onvergetelijk te maken. Wij streven naar het neerzetten van een uniek event die perfect aansluit bij jouw wensen.

Wij nemen alles zelf mee en met alles, bedoelen wij ook echt alles!

Het enigste wat wij nodig hebben is een stroompunt en stromend water. Na afloop nemen wij ook alles weer mee terug, tot de vuilniszakken aan toe, alsof er niks gebeurd is!

Jij vraagt het en wij zullen alles uit de kast halen om dit te realiseren.

Waarom wij dit doen?

Omdat wij van ons vak houden, wij doen niets liever.. hoe fijn en leuk is dat?

Zie jij het nu wel zitten om een event te organiseren? Vraag naar de vele mogelijkheden die wij bieden.

Follow us