14/08 2019

5x food trucks binnenshuis

Je vindt het vast niet vreemd dat wij het tijdens de zomermaanden het drukst hebben. Tijd voor (food) festivals, lekker buiten BBQ’en, trouwerijen in de open lucht en familiefeesten tijdens de zomervakantie. Maar dat wil niet zeggen dat je alleen van food trucks kunt genieten wanneer buiten de zon schijnt en het minstens 23 graden is. Mobile Street Food is een veelzijdig bedrijf, veel van onze food trucks kunnen gewoon binnen gestald worden. Hieronder 5 voorbeelden van een binnenshuis food truck event:
 

1. Herfst- of winterbruiloft

Trouw jij het liefst in een van de meer onstuimige seizoenen, maar wil je wel graag food truck catering? Geen nood! Onze food trucks kunnen met gemak binnen geparkeerd worden, ook wanneer je op locatie trouwt. En over locaties gesproken, wist je dat ons zusje Zaai Kweek & Eet een heuse trouwkas heeft? Deze officiële trouwlocatie in Aalsmeer is bovendien perfect voor bruidsparen die eigenlijk een buitenbruiloft zouden willen, maar bang zijn dat door het weer het niet toelaat. In deze groene kas met industriële uitstraling waan je jezelf buiten, en ben je toch beschermd tegen de elementen. We rijden onze food trucks er bovendien zó naar binnen.

2. Personeelsfeest / kerstborrel

Wil je je personeel belonen voor het halen van hun targets, open je een nieuwe locatie, lanceer je een product of zoek je een bijzondere invulling voor de jaarlijkse kerstborrel? Mobile Street Food is een echte sfeermaker en kan dankzij de compacte food trucks direct naar binnen rollen om te gaan opbouwen. Denk je eens in hoe je collega’s zullen kijken als ze ontdekken dat ze in een mooi aangeklede binnenruimte kunnen gaan genieten van de lekkerste street food? Dat wordt een personeelsfeest om nooit te vergeten.

3. Open dag

Veel bedrijven en scholen organiseren open dagen, waarbij je een kijkje achter de schermen kunt nemen of wilt gaan beslissen waar je volgende levensfase plaats zal vinden. Omdat het de bedoeling is het gebouw te bekijken, zul je niet snel denken aan food trucks als catering. Toch is dat precies wat je wilt! Plaats verschillende food trucks op verschillende locaties binnen je bedrijf of school, zodat bezoekers gestimuleerd worden rond te lopen en op verkenningstocht te gaan. Omdat niet iedereen op dezelfde plek en op hetzelfde moment iets wil eten, controleer je bovendien op een fijne manier de druktes en eventuele wachttijden. Als je het zo bekijkt zou het zelfs dom zijn om je open dag niét te laten cateren door Mobile Street Food…

4. Benefiet

Organiseer je een benefietavond om geld in te zamelen? Dan wil je een goede indruk maken op je gasten, en met iets origineels en ludieks komen. Mobile Street Food staat voor je klaar met verschillende soorten food trucks en concepten, waaronder een drankenarrangement. Je kunt de gasten rond laten lopen om van het eten te proeven, zodat je het onderling ontmoeten op een natuurlijke manier stimuleert. Het is weer eens iets anders dan aan tafels! Toch liever wat meer traditioneel? Ook daar kunnen we voor zorgen. Je behoudt de aankleding van de food trucks, maar we serveren verschillende gerechten aan tafel. Welke gerechten dat zijn kun je zelf samenstellen.

5. Familiereünie of verjaardag

Sommige familiefeesten worden groots gevierd, waarbij een zaaltje wordt afgehuurd. Denk aan een familiereünie, een bijzondere verjaardag of een huwelijksjubileum. Natuurlijk wil je daarvoor iets meer uitpakken dan alleen een bittergarnituur. Welke wensen je ook hebt, wij bedenken een catering op maat. We bieden 24 verschillende concepten aan, met keukens van over de hele wereld. Wil je alleen hapjes of tapas serveren, laat je iedereen eten proeven aan de food truck of wil je het aan tafel geserveerd hebben? Is jouw stijl BBQ, vis, pasta of pizza? Voor grote bijeenkomsten tot kleine feesten, voor elk budget hebben we een food truck en concept. Eén die we bovendien gewoon binnen neer kunnen zetten.

Zie jij het al helemaal zitten om ook na de zomer een food truck op je event te reserveren? Neem contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden die we bieden.
 

Neem contact op

Follow us