11/09 2019

Bijzondere MSF & partner-locaties

Onze website staat niet alleen vol met heerlijke food concepten en hippe food trucks, ook leiden we je via onze partners en evenementen naar de allermooiste locaties. Deze bijzondere plaatsen kunnen ingezet worden voor een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest. Uiteraard komt Mobile Street Food voor je cateren, zodat je de perfecte combinatie van ambiance en smaak hebt. Wij zetten de uitblinkers op een rij.

NEMO Science Museum

Wie is er dol op wetenschap, proefjes, innovatie en verwondering? Het NEMO Science Museum mag in dat geval echt niet ontbreken. Niet alleen kun je een van de zalen huren die het karakteristieke gebouw in Amsterdam heeft, ook kun je (een deel van) de museumvloer afhuren! Hou je gasten het hele event lang bezig op deze inspirerende plek.

Tramremise – Nederlands Openluchtmuseum

Trouwen in het Nederlands Openluchtmuseum? Dat is zeker mogelijk! Dit gebouw is de ultieme originele locatie. In de Tramremise staan de oude trams die door het Openluchtmuseum rijden. Als je kiest voor de Tramremise voeg je bovendien een industrieel tintje aan je event toe met een flinke hand retro. De karakteristieke voorgevel en gietijzeren ramen zorgen voor perfecte foto’s.

Kas – Zaai Kweek & Eet

Een kas is een bijzondere locatie die het beste van twee werelden samenbrengt: je bent tegelijkertijd buiten en binnen, en hoeft je geen zorgen te maken over het weer. Op deze locatie vind je veel groen en natuur, en kun je de perfecte boho-chique uitstraling verzorgen. Natuurliefhebbers zullen deze locatie niet kunnen weerstaan: van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor al je gasten.

Privé eiland – Veluwemeer

Wat denk je van een eigen privé eiland? Deze mooie groene plek in het Veluwemeer is perfect voor groepen die zich graag helemaal willen afzonderen om geïnspireerd te worden. Je kunt er beeldend coaching krijgen, een spel gebaseerd op “Schateiland” spelen, barbecueën en overnachten. Stap een totaal andere wereld in zonder mensen om je heen, auto’s of fietsen. Verder weg van de dagelijkse drukte kun je in Nederland bijna niet komen.

Kerk – Amsterdam

In een landelijke omgeving en toch op 10 minuten afstand van het centrum van Amsterdam. Je kunt het bijna niet geloven, maar het is echt waar. Deze kerk komt uit de 17e eeuw en is liefdevol gerestaureerd. Omgeven door eeuwenoude bomen en aan het water. Zie je jezelf al helemaal wegdromen op deze bijzondere, en toch goed bereikbare locatie? Dat dachten we! Tegen deze kerk kun je geen nee zeggen, of je nu een bedrijfsfeest wilt organiseren of een all-in bruiloft.

Bekijk hier onze partnerpagina voor alle mogelijke locaties.

Follow us