Trouwlocatie Corona

Een trouwlocatie vinden in corona-tijd is wellicht lastiger dan in ‘normale’ omstandigheden. Iedereen gaat anders om met bruiloften ten tijde van het coronavirus. Sommige stellen kiezen ervoor hun bruiloft uit te stellen, anderen passen hun trouwplechtigheid aan. Trouwen in deze tijd is dan ook zeker niet onmogelijk! Mobile Street Food neemt graag jullie bruiloft catering op zich en samen met onze trouwpartners zorgen we ervoor dat jullie van een onvergetelijke bruiloft kunnen genieten, corona of niet!

Neem contact met ons op
 

Trouwlocatie Corona

Veelgestelde vragen COVID-19 en bruiloften

Een groot evenement organiseren als een bruiloft in deze tijd roept natuurlijk veel vragen op. Bij Mobile Street Food en onze trouwpartners houden wij ons aan de coronamaatregelen zoals opgelegd door de overheid. Een aantal veelgestelde vragen zullen we op deze pagina beantwoorden:

  • Gaat mijn bruiloft door i.v.m. coronavirus?

  • Hoeveel gasten mag ik uitnodigen voor mijn bruiloft?

  • Welke maatregelen moet ik nemen voor mijn bruiloft tijdens corona?

Bruiloft Corona

Corona maatregelen trouwlocatie

Om direct de eerste vraag te beantwoorden: ja, als jullie het willen gaat de bruiloft gewoon door, mits de trouwlocatie aan de coronamaatregelen kan voldoen. Hoe goed deze maatregelen doorgevoerd kunnen worden hangt ook samen met het aantal gasten dat jullie voor de bruiloft kunnen uitnodigen. Zolang iedereen een zitplaats heeft, is er niets aan de hand. Jullie mogen dus zo veel mensen uitnodigen als er kunnen zitten bij de trouwlocatie. Dit betekent dat een binnenlocatie slechts een gelimiteerd aantal personen kwijt kan. Om deze reden kiezen veel stellen er tegenwoordig voor om buiten te trouwen, dit kan onder andere bij onze trouwpartner ‘Trouwen in het Bos’. 

Trouwen coronavirus

Een bruiloft ziet er in deze tijd dus anders uit dan normaal. Uw gasten mogen alleen komen als zij volledig vrij zijn van corona-gerelateerde klachten en daarnaast kunnen kwetsbare individuen ervoor kiezen om helemaal niet bij de plechtigheid aanwezig te zijn. Daarnaast zal het feest er anders uitzien, omdat de gasten niet van plaats mogen wisselen. Verder is dansen alleen toegestaan in de buitenlucht (dus niet binnen), mits er tussen mensen uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand gehouden wordt. 

 

Trouwlocatie Corona Mobile Street Food

Ondanks de gekke tijd waar we tegenwoordig in leven kunnen we van jullie bruiloft zeker een geslaagd feest maken. Wij werken samen met organisaties als Trouwen in het Bos en Festivalbruiloft. Doordat deze organisaties buiten bruiloften realiseren is er gelukkig heel veel mogelijk. Voeg daar de heerlijke catering van MSF aan toe en jullie onvergetelijke bruiloft is compleet! Neem direct contact op met Mobile Street Food voor meer informatie over een trouwlocatie tijdens corona.

Neem contact met ons op