Tapas catering

Tapas catering is een heerlijke manier om je gasten te verwennen. Ook in Nederland zie je het concept van verschillende lekkere hapjes als maaltijd steeds meer voorbij komen. Het is vooral geschikt als je lang wilt tafelen, maar ook als je het eten gedurende de avond wilt doseren: omdat er veel te doen is, bijvoorbeeld. Tijdens je bruiloft wil iedereen elkaar zien en spreken, dansen en herinneringen ophalen. Bij een bedrijfsfeest worden er vaak toespraakjes gehouden, spreek je zakenrelaties en ga je van groep naar groep. Dan is het handig iets in je handen te hebben dat je met één of twee overheerlijke bites kunt opeten.

Tapas Catering

Om dan direct om te draaien en een nieuwe te halen, want zo is het ook: kleine smaakexplosies van de meest heerlijke ingrediënten. Tapas is meer geworden dan alleen een Spaans aperitiefhapje. Vandaag de dag draait het om hapklare gerechtjes die minikunstwerken zijn, en die dankzij het regelmatig langs komen van de schalen een hele avond kunnen vullen. Zonder een grote eetdip te krijgen, want dat wil je juist vermijden. Ben jij er ook dol op de hele avond verschillende smaken te proeven, combinaties te proberen en gerechten te ontdekken? Dan kun je met onze tapas catering alle kanten op.

Tapas voor elke gelegenheid

Van heerlijke Italiaanse hapjes tot BBQ Bites: Mobile Street Food heeft voor iedere gelegenheid een passend aanbod. Van bedrijfsfeest tot bruiloft, van jubileum tot afstudeerfeest. De hapjes en snacks van Mobile Street Food zijn ideaal voor een culinaire avond. Wil je de avond geheel laten cateren met tapas? Of wil je deze op traditionele wijze als aperitief aanbieden voor je gasten naar de andere food trucks kunnen lopen? Neem contact met ons op, en Mobile Street Food stelt met jou de ideale avond samen.

Tapas catering

BBQ Bites van dagverse ingrediënten

Houden jouw gasten van barbecueën, maar wil je ook nog andere hapjes serveren? Kies dan voor de heerlijke BBQ Bites: een gevarieerd aanbod van mini pita’s, chicken wings en curry gamba’s. Succes gegarandeerd! Wil je ook graag een vegetarische optie aanbieden? Met geroosterde maiskolfjes, gegrilde knolselderij en puntzakjes patatas bravas bezorg je iedereen een geslaagde avond.

Bruschetta Bar van A tot Z

Verras jouw gasten met een uniek foodconcept, zoals onze Bruschetta Bar. Deze food truck biedt een grote diversiteit aan broodhapjes, met de lekkerste smeersels en tapenades. Een greep uit het assortiment:

  • Huisgemaakte crostini's met tijm, rozemarijn en zeezout
  • Dadelbrood
  • Vers afgebakken molenbrood en focaccia
  • Tapenade van Taggiasche olijven
  • Huisgemaakte basilicum pesto
  • Diverse Spaanse gedroogde worstsoorten

Is alleen de Bruschetta Bar neerzetten nét te weinig? Combineer het dan met een ander food concept uit ons aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Salad Bar, of Soup for You? Met een heerlijke salade of warme soep hou je je gasten tevreden en geef je ze heerlijke variatie. De tapas catering van jouw feest kan precies zo ingevuld worden als jij dat graag wilt. 

Tapas catering Mobile Street Food

Kleine tapas hapjes: van donuts tot pretzels

Sommige feestelijkheden verdienen feestelijke hapjes, maar hebben geen volwaardige maaltijd nodig. Je gasten hebben al gegeten, maar zullen zich beslist niet onthouden van een lekker stukje brood, een zoete hap of een loempiaatje. Gelukkig biedt Mobile Street Food binnen de tapas catering een grote verscheidenheid aan appetizers aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van koude hapjes, zoals gekruide nootjes, Italiaanse vleeswaren en pretzels?

Voor de liefhebbers zijn er ook warme hapjes, waaronder loempia's, pizzasnacks en empanada’s. We hebben ook tal van kleine foodconcepten die ideaal zijn om te delen: van donuts tot nacho’s en van chips & salsa tot een echte S'mores Bar! Combineer de individuele concepten met elkaar voor de perfecte afwisseling van zoet en hartig.

Voor direct contact kun je bellen naar 0297-750835.
 

Neem contact met ons op