Pizzabakker op locatie

Zoek je een professionele pizzabakker op locatie voor je evenement? Omdat je gaat trouwen, een bedrijfsfeest wilt organiseren, een jubileum viert of een afstudeerfeest geeft? Pizza is één van die gerechten die mensen met elkaar verbindt, omdat iedereen wel van een heerlijke pizza houdt. Krokante, flinterdunne bodems en dagverse ingrediënten, met keuze uit 5 verschillende soorten pizza... Mobile Street Food heeft voor jou de perfecte mobiele pizzabakker, geschikt voor elk evenement en inzetbaar op iedere locatie. 

Pizzabakker op locatie

Mobiele pizzabakker

Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele catering. Wij voorzien al vele jaren de leukste evenementen van catering, sfeer en aankleding. Onze mobiele kookstations (food trucks) zijn te huur voor elke soort locatie, zodat je al snel een mobiele pizzabakker aan huis (of bedrijf) hebt. En hebben we al verteld dat onze pizza's houtgestookt zijn, uit een echte Italiaanse steenoven? Dat proef je!

Pizzabakker op locatie

Op iedere locatie in te zetten

De houtoven van de pizzabakker is op iedere locatie inzetbaar dankzij de verschillende afmetingen die we aanbieden. Onze medium pizzaoven heeft een compacte vorm en past overal. Organiseer je een evenement voor honderden mensen, zoals een bruiloft of bedrijfsfeest? Dan gebruiken we een XL of XXL pizzaoven. De laatste heeft een capaciteit van maar liefst 8 pizza's tegelijkertijd, zodat we altijd onze baksnelheid kunnen garanderen. Ben je benieuwd of wij het redden zoiets heerlijks zo snel op tafel te zetten? Of blijft je feestje toch klein, en wil je gebruik maken van onze medium pizzaoven? Geen probleem: samen met jou regelen we het beste arrangement.

Voor direct contact kun je bellen naar 0297-750835.
 

Neem contact met ons op