Pizzabakker op locatie

Pizzabakker op locatie Mobile Street Food

Zoek je een professionele pizzabakker op locatie voor jouw evenement? Geen zorgen! Wij hebben een pizzabakker, geschikt voor elk soort evenement en inzetbaar op iedere locatie…

Mobiele pizzabakker

Mobile Street Food is bekend als mobiele cateraar. Wij hebben dan ook zeer veel uiteenlopende foodtrucks (mobiele kookstations) te huur, zoals een mobiele pizzabakker op locatie. Deze pizzabakker kan op ieder evenement, op iedere locatie, de heerlijkste ovenverse pizza’s bakken vanuit een Italiaanse steenoven voor jouw gasten.

Op iedere locatie inzetbaar!

De houtoven van de pizzabakker is op iedere locatie inzetbaar, vanwege de compacte afmetingen van onze Medium pizzaoven. Organiseer jij een evenement voor honderden mensen zoals een bruiloft of bedrijfsfeest? Dan gebruiken wij een XL of XXL pizzaoven met een capaciteit van 8 pizza’s tegelijk om de baksnelheid te garanderen. Wil je een evenement organiseren op een indoor locatie? Of wil je liever een kleinschalig feestje houden in jouw achtertuin? Onze mobiele pizzabakker heeft voor alles een passende oplossing!

Wij verzorgen graag jouw pizza catering!

Wil je meer informatie over een pizzabakker op locatie of andere soorten catering of foodtrucks? Neem dan contact met ons op, of bel direct naar: 0297-750835.