Pizza catering

Wil je jouw gasten verwennen op je event? Denk dan eens aan de bijzondere pizza catering van Mobile Street Food. Onze pizzabakkers gebruiken een hout gestookte steenoven, waardoor de bodems heerlijk knapperig worden, en dagverse ingrediënten voor de allerbeste smaakbeleving. We serveren de pizza's direct vanuit de oven uit onze stoere food truck. Dat is nog eens indruk maken!

Pizza Catering
 

Pizza catering met alles erop en eraan

Mobile Street Food verzorgt de pizza catering van A tot Z, zodat je er werkelijk geen omkijken naar hebt. Neem de complimenten van je gasten in ontvangst over de heerlijke pizza's en de enthousiaste, vriendelijke bediening, en weet dat je geen seconde zorgen hoeft te hebben over het opbouwen, serveren en afruimen. Dat doen wij namelijk allemaal voor je. Wat kun je allemaal verwachten als je voor onze pizza catering kiest?

Geschikt voor iedere locatie, binnen én buiten
Dagverse ingrediënten van topkwaliteit
Professionele pizzabakker
Uitstekende service door onze cateraars
Flinterdunne en krokante bodems met dagverse toppings
Pizza's in 5 smaken
Geserveerd met rucola en Parmezaanse kaas
Geserveerd met puntjes Pizza Bianca en heerlijke tapenades op tafel

 

Pizza Catering op locatie

Huur een mobiele pizza trailer mét pizza bakker

Heb je al helemaal zin gekregen in pizza op jouw evenement? Of het nu een bruiloft is, een jubileum, bedrijfsfeest, afstuderen of ander soort feestje - Mobile Street Food heeft de perfecte catering en aankleding voor elk evenement. Verras je gasten met een ludieke manier van cateren die hen nog lang bij zal blijven. Ga voor heerlijk eten, goede service en een stoere food truck: neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. 
 

Ook zo'n trek in pizza gekregen?