Personeelsfeest organiseren

Wil je een origineel personeelsfeest organiseren voor je personeel, met of zonder toevoeging van zakenrelaties? Creëer dan een onvergetelijk bedrijfsfeest of personeelsfeest met onze unieke food trucks en food concepten. Mobile Street Food verzorgt jouw evenement van begin tot eind, zodat je zelf nergens over na hoeft te denken. Ideaal voor elke ondernemer die zijn of haar handen al vol genoeg heeft aan de werkvloer! Bekijk wat er allemaal mogelijk is op onze website, en neem contact op voor een advies op maat.

Personeelsfeest organiseren

De arrangementen van Mobile Street Food

Naast een persoonlijk samengesteld Mobile Street Food plan bieden wij ook diverse arrangement aan voor feestgelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze verleidelijke ideeën?

Borrel & BBQ, voor een kerstfeest of nieuwjaarsreceptie
Borrel & Bedrijf, voor een jubileum of afscheid
Borrel & Boot, voor een teamuitje
Borrel & Bouw, viering van een nieuw bedrijfspand
Borrel & Beurs, voor het lanceren van producten
 

Wil je een professionele catering, die op een ludieke wijze serveert en direct voor sfeer weet te zorgen? Neem dan contact met ons op, en laat ons samen met je bedrijf het personeelsfeest organiseren. We gaan kijken naar de mogelijkheden en komen tot het concept dat het beste bij jou en je uitstraling past. Zijn jullie een informeel bedrijf, of komen er juist zakenrelaties die je met je professionaliteit moet imponeren? Wij hebben voor ieder bedrijfsfeest wat wils. 

Offerte ontvangen binnen 24 uur?
 

Personeelsfeest organiseren Mobile Street Food

Uniek bedrijfsfeestje organiseren?

Met onze stoere foodtrucks en foodconcepten hoef je geen standaardinvulling aan je personeelsfeest te geven, maar heb je de gelegenheid je medewerkers, zakenrelaties en collega's echt te verrassen. Door onze mobiele catering en ludieke foodtrucks in te zetten kunnen er de hele avond hapjes en drankjes worden gehaald, terwijl de voetjes van de vloer gaan. Dit gaat een bedrijfsfeest worden dat ze niet snel zullen vergeten! Bovendien kun je het soort eten helemaal afstemmen op de wensen van je medewerkers. Vlees, vis, vegetarisch - in elk menu zitten meerdere opties. Ook kunnen we rekening houden met dieetwensen en allergieën. 
 

Wij organiseren graag jouw personeelsfeest!

Mobile Street Food organiseert samen met jou een onvergetelijk personeelsfeest. We hebben verschillende food trucks die allemaal een andere stijl hebben, en die zowel buiten als binnen neergezet kunnen worden. Ook in de food concepten zelf is de keuze enorm. Bekijk onze website voor alle opties en neem contact met ons op om jouw gewenste kookstation te reserveren. Liever eerst even een vrijblijvend gesprek aangaan? Ook dat is geen probleem, wij adviseren met liefde over de leukste invullingen van je personeelsfeest. Onderaan de pagina vind je alle informatie.

Personeelsfeest organiseren Mobile Street Food

Keuze uit diverse foodtrucks

Een food truck bij een personeelsfeest? Zeker kan dat. Bij het organiseren van personeelsfeesten ontdekken we al snel dat het wordt gewaardeerd als er extra aandacht in de aankleding en het concept wordt gestoken. Medewerkers voelen zich gewaardeerd, en je zakenrelaties zullen onder de indruk zijn. Een happy bedrijf is immers een gezond bedrijf! Door food trucks toe te voegen hou je de sfeer ongedwongen en kunnen mensen echt ontspannen. Bovendien genieten ze van het heerlijkste eten, en kun je als bedrijf ook zeker food trucks combineren. Zo ben je er altijd van verzekerd een complete beleving te creëren. 
 

Leuk idee? Wij denken graag met je mee

Wil je dat wij jouw personeelsfeest van A tot Z organiseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Staat jouw gewenste foodtruck er niet tussen? Geen probleem, daar gaan we een oplossing voor vinden. Ook kun je zelf met een idee komen, en je innerlijke foodie de vrije teugels geven. Zo organiseren we samen met jou een geweldig bedrijfsfeest dat voldoet aan alle wensen. Een onvergetelijk personeelsfeest laat je organiseren door Mobile Street Food!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of bel direct naar 0297-750835.
 

Samen jouw personeelsfeest organiseren?