Pasta catering

Wil je jouw gasten voorzien van heerlijke Italiaanse pasta's? Wij verzorgen met alle liefde de pasta catering van jouw evenement. Zoals je van Mobile Street Food gewend bent regelen we alles tot in de puntjes, met een ludieke aankleding en professionele catering. Wij zorgen ervoor dat je je helemaal in Italië waant, en dat je gasten snel kunnen gaan genieten van onze dagverse ingrediënten en toppings. Onze Pasta Factory is het toppunt van pasta catering, inzetbaar op iedere locatie en een directe sfeermaker.

Pasta Catering | Mobile Street Food                    Pasta Catering | Mobile Street Food
 

Italiaans driewielertje met verse pasta’s

Onze Pasta Factory is namelijk een grappig, Italiaans driewielertje. Zet het neer en je wordt getransporteerd naar verre, warme landen. Bovendien stijgen heerlijke geuren op en komen je tegemoet, zodat je echt geen nee meer kunt zeggen. De pasta catering van Mobile Street Food kan ook uitgebreid worden met een complete broodtafel. Deze tafel zorgt ervoor dat je gasten niet meer op willen staan. Denk aan vers afgebakken molenbrood, foccacio, diverse smeersel, tapenades en grote stukken Parmezaanse kaas. Als aanvulling kun je ook nog kiezen voor onze Salad Bar. Om van te smullen en al even vers. 

Pasta catering Mobile Street Food

Pasta catering van Mobile Street Food

Proef de Italiaanse sfeer en laat ons de pasta catering verzorgen op jouw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement. We zijn er voor elk budget, voor een binnen- of buitenfeest en voor grote of kleine partijen. Er is voor ieder wat wils als je kiest voor onze pasta catering, want er kan gecombineerd worden met twee soorten pasta en drie soorten versgemaakte saus. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of bel direct naar 0297-750835.
 

Neem contact met ons op