Mobiele pizzabakker

Een mobiele pizzabakker geeft een unieke draai aan de catering van jouw evenement. Met Mobile Street Food zit je daarom dubbel goed: niet alleen die onvergetelijke beleving, maar ook heerlijke dagverse ingrediënten op een krokante bodem, uit de houtoven. Daar ga je direct van watertanden, en is een ervaring die je absoluut niet mag missen. Organiseer je een bruiloft, bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest, een jubileum of iets heel anders? Laat de mobiele pizzabakker dan zeker niet ontbreken. 

Mobiele pizzabakker

Pizza uit een authentieke Italiaanse steenoven

Onze mobiele pizzabakker bakt de heerlijkste ovenverse pizza's. De ovens van onze Pizza Bakery food truck zijn houtgestookt en dat proef je. De pizza's krijgen een authentieke smaak mee dankzij deze originele Italiaanse steenovens. Je kunt rekenen op pizza met een flinterdunne, krokante bodem. Deze worden rijkelijk belegd met dagverse toppings. De ingrediënten van onze pizza's zijn met smaak samengesteld: 

Pizza Iberico
Homemade tomatensaus, Iberico-ham, artisjok, Taggiasche olijven en mozzarella

Pizza al Tonno
Homemade tomatensaus, tonijn, rode ui, kappertjes en mozzarella

Pizza Spinata Romana
Homemade tomatensaus, Italiaanse salami, champignons, courgette en mozzarella

Pizza Pollo Piccante
Homemade tomatensaus, geroosterde kippendijtjes, wilde spinazie, gorgonzola en mozzarella

Pizza Margherita
Homemade tomatensaus, Bulba buffelmozzarella en huisgemaakte pesto (VEG)

Toch nog niet helemaal overtuigd, omdat je die pizza's nu eenmaal niet kunt proeven of ruiken via het internet? Lees dan ook eens door onze referenties, en laat je meeslepen door het enthousiasme van de mensen die je voorgingen. De mobiele pizzabakker is een echte dream come true voor foodies. 

Mobiele pizzabakker Mobile Street Food

Pizza’s bakken op locatie

De medium steenoven van de Pizza Bakery heeft een compacte vorm, waardoor ze op nagenoeg elke locatie ingezet kan worden. Heb je de ruimte en wil je pizza's die super snel klaar zijn? Dan kunnen wij de XXL pizza oven inzetten, waar wel acht pizza's tegelijk in passen! Hoewel open vuur alleen buiten gebruikt kan worden, hebben wij ook een oven die binnen ingezet kan worden. Het maakt dus niet uit op welk moment van het jaar jij jouw evenement organiseert. De mobiele pizzabakker is erbij! De pizza's worden in punten gesneden en geserveerd met Parmezaanse kaas en rucola.

Ook plaatsen we op de tafel puntjes Pizza Bianca. Dit zijn vers afgebakken, krokante pizzabodems voorzien van extra vergine olijfolie, rozemarijn en Fleur de Sel. Daarnaast kun je ze rijkelijk beleggen met onze huisgemaakte tapenade van olijven en zongedroogde tomaat. Je kunt de pizza's prima combineren met onze fris en fruitige Salad Bar
 

Kies voor de mobiele pizzabakker

Mobile Street Food is geschikt voor iedere locatie én voor elk budget. Wij denken graag actief mee aan de mooiste invulling van je event. Of het nu een bruiloft of bedrijfsfeest is, wij hebben een oplossing. Met onze ervaren medewerkers ben je verzekerd van een gezellige sfeer, een goed verloop en natuurlijk die overheerlijke gerechten. Indien gewenst kunnen we zelfs het volledige feest regelen en verzorgen! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen je evenement naar een hoger plan te tillen. De mobiele pizzabakker wacht al op je.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of bel direct naar 0297-750835.
 

Neem contact met ons op