Mobiele catering

Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele catering. Met onze heerlijke food concepten verzorgen wij de catering op jouw evenement, op een originele en ludieke manier! Geniet van de voordelen die Mobile Street Food je biedt. Een unieke beleving, een echte sfeermaker, en alles wordt je uit handen genomen. Geniet van je feest terwijl wij achter de schermen je mobiele catering regelen, van opbouw en versiering tot de prullenbakken en het opruimen.

Mobiele Catering

Mobiele catering van Mobile Street Food

Mobiele catering is razend populair tegenwoordig, en waarom ook niet? Je voegt er echt iets mee toe, en zorgt ervoor dat je feest een culinair succes wordt. Overweeg jij ook om ons in te schakelen voor je bruiloft, bedrijfsfeest of andere evenementen? Dan kun je bij Mobile Street Food rekenen op:

  • Hoge food kwaliteit, dankzij onze dagverse ingredi├źnten en gepassioneerde medewerkers
  • Grote keuze uit verschillende soorten food trucks, in alle maten en vormen
  • Betaalbaar en op maat gemaakt voor elk budget
  • Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan, te zien aan de bordjes en het bestek waarmee wij serveren
  • Geschikt voor ieder evenement waar je een origineel feest van wilt maken
  • Transparant in prijsafspraken en voorwaarden; geen verrassingen achteraf
  • Zeer praktische mobiele kookstations, die zowel binnen als buiten kunnen staan
 
Mobiele catering

Geef een originele draai aan je evenement

Wil jij onderscheidend zijn, en je gasten een unieke beleving bezorgen? Laat je mobiele catering dan verzorgen door Mobile Street Food. Ons grote assortiment food trucks zorgt ervoor dat we altijd wel iets aanbieden dat bij jou en je event past. Bovendien zorgen wij ervoor dat het budget gehaald wordt: wij bedenken oplossingen op maat voor zowel de grote als kleine portemonnee. Ook wat betreft de eetvoorkeuren van je gasten zijn wij helemaal voorzienend. We hebben heerlijke gerechten voor de vleesliefhebbers, maar ook vis om van te watertanden en de heerlijk vullende smaakexplosies van onze vegetarische opties. Ook kunnen we in overleg altijd rekening houden met allergie├źn en/of dieetwensen. 

Mobiele catering op jouw event?

Heb je geen zin om zelf hapjes te maken, of wil je weleens iets originelers? Ga voor een mobiel kookstation op je feest. Neem contact met ons op en laat je informeren over de mobiele catering opties. Deze kun je naar eigen wens samenstellen, en wij denken graag actief met je mee naar een mooie invulling. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of bel direct naar 0297-750835.
 

Neem contact met ons op