Mobiele cateraar

Ben je op zoek naar een cateraar die je evenement net dat beetje extra weet te geven? Huur dan Mobile Street Food in! Wij zorgen als mobiele cateraar dat je evenement een gegarandeerd culinair succes wordt. Geniet van het gemak van onze food trucks, de veelzijdigheid van onze food concepten en biedt je gasten heerlijke dranken en gerechten aan. Bereid op locatie met dagverse ingrediënten. De unieke toevoeging van onze food trucks zal je evenement onvergetelijk maken voor jou en je gasten.

Mobiele cateraar Mobile Street Food

Waarom mobiele catering van Mobile Street Food?

Mobile Street Food is als ervaren mobiele cateraar de grote voorloper op dit gebied. De laatste jaren zijn food trucks steeds populairder geworden. Met ons geniet je niet alleen van lekkere gerechten en een ludieke uitstraling, ook profiteer je van onze jarenlange ervaring en grote culinaire kennis. Schakel ons dus vooral in op je personeelsfeest, bruiloft, verjaardag of jubileum. Onze cateraars genieten namelijk de volgende kwaliteiten:

Snel en accuraat
Meedenkend
Duurzame bereiding
Transparant en duidelijk in prijsafspraken en voorwaarden
Een geschikt concept samenstellen voor ieder budget
Een geschikt concept samenstellen voor ieder evenement
Een geschikt concept samenstellen voor iedere locatie
 

Mobiele cateraar Mobile Street Food

Mobiele catering is altijd een succes!

Food trucks worden tegenwoordig niet alleen meer gebruikt voor festivals, maar voor allerlei soorten evenementen. Denk aan bedrijfsfeesten, huwelijken of barbecues voor de hele straat. Maar ook kun je het veel kleiner houden. Wil je een intiem sit down diner houden voor vrienden en familie om hen ergens voor te bedanken? Ben je afgestudeerd en wil je daar een onvergetelijk feest voor organiseren? Wij komen voor elk evenement, groot of klein, met een gepersonaliseerd concept. Passend bij ieder budget, en met de food concepten die jij graag wilt toevoegen. 
 

Een originele catering

Deze vorm van catering is natuurlijk veel origineler en spannender dan standaard hapjes en buffetten. Til je evenement naar een hoger niveau en maak echt indruk met de originele food trucks van Mobile Street Food. Er is keuze uit verschillende trucks én food concepten. Elk menu heeft standaard opties voor vleeseters, visliefhebbers en vegetariërs, zodat we met alle wensen van je gasten rekening kunnen houden. Wil je toch graag een gepersonaliseerd menu? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat alle dieetwensen worden meegenomen. Wij denken graag met je mee aan de culinaire invulling van je evenement. 

Mobiele cateraar Mobile Street Food

Kies een food truck die bij je past

Je kunt niet alleen kiezen uit onze food concepten, in veel gevallen kun je ook kiezen voor de food truck van waaruit het eten geserveerd wordt. Voor een bruiloft raden wij altijd onze mooie mintgroene T1 Volkswagen aan: niet alleen serveren we er lekker eten uit, ook is deze perfect als achtergrond voor de trouwfoto's! Of ga voor de bakfiets uit 1972, voor een retro look. Er is altijd wel een food truck die past bij je evenement en bij jouw persoonlijke stijl. Laat je inspireren op onze website, en neem contact op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.
 

Mobiele food concepten

Mobile Street Food levert cateraars voor elk evenement, elke locatie en ieder food concept. Bekijk de referenties en inspiratiepagina's, en neem contact op. We kunnen de food truck helemaal aanpassen aan de sfeer van jouw evenement, zodat we de persoonlijke touch kunnen combineren met onze professionele culinaire kennis. Ben je helemaal om en wil je een mobiele cateraar van Mobile Street Food inhuren?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of bel direct naar 0297-750835.
 

Neem contact met ons op