Kerstfeest organiseren voor jouw bedrijf

Een knallend kerstfeest organiseren voor jouw bedrijf? Luid de feestdagen goed in en sluit het kalenderjaar af met werknemers en zakenrelaties. Een gezellige borrel, een heerlijk diner of een geslaagd feest bij jouw bedrijf of verzorgd op onze locatie – wat jouw ideeën voor het kerstfeest voor jouw bedrijf ook zijn, bij Mobile Street Food verzorgen wij de catering en meer! Omdat de periode rond de feestdagen vaak al druk genoeg is kan Mobile Street Food de organisatie van jouw kerstfeest van A tot Z voor je uit handen nemen.

Offerte aanvragen

Kerstfeest organiseren Mobile Street Food

Kerstborrel op locatie

Van een walking dinner tot een groot feest, een bedrijfsfeest organiseren op locatie kan tegenwoordig op allerlei manieren. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben een aantal leuke ideeën voor een gegarandeerd geslaagd kerstfeest voor jouw bedrijf op een rij gezet:

  • Oer-Hollands borrelen: Lekkere wijn en gezellige gesprekken, met een kerstborrel op het werk organiseren zit je altijd goed;
  • Borrel & BBQ: Combineer de kerstborrel bijvoorbeeld eens met een heerlijke barbecue voor een luchtigere sfeer;
  • Street Food Truck catering: Wil je een diner organiseren met een twist? Street food trucks zie je tegenwoordig overal terug en dat is logisch! Een street food diner zorgt voor een ongedwongen sfeer met ruime keuze uit allerlei gerechten van over de hele wereld;
  • Een groot kerstfeest organiseren op het werk: Ideaal om de stress van het afgelopen jaar van je af te schudden en de feestdagen in te luiden.

Dit en nog veel meer foodconcepten kun je laten verzorgen door Mobile Street Food voor een geslaagd kerstfeest voor jouw bedrijf!

Bedrfijskerstfeest organiseren

Jouw kerstfeest bij Mobile Street Food in Aalsmeer

Wil je een kerstfeest organiseren voor jouw bedrijf, maar wil je liever een andere locatie voor het feest? Vier dan Kerst met jouw collega’s op onze locatie in Aalsmeer. Een kerstfeest organiseren is zo al helemaal makkelijk! Van de aankleding tot de catering – en zelfs het opruimen! – regelen wij. Door jouw kerstfeest te vieren op onze locatie hoef je nergens naar om te kijken. Ook hier zijn onze catering mogelijkheden eindeloos.

Samen met Mobile Street Food jouw kerstfeest organiseren?

Pizza’s bakken op locatie uit een echte houtoven of juist een meer klassiek gestyled kerstfeest voor jouw bedrijf? Met Mobile Street Food catering nabij Amstelveen is alles mogelijk! Onze professionele evenementenplanners zorgen voor een geslaagd kerstfeest voor jouw medewerkers en misschien zelfs zakenrelaties. Zorg voor een fijne sfeer met een heerlijk diner, een gezellige borrel of feest! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het organiseren van het kerstfeest voor jouw bedrijf.

Offerte aanvragen