Italiaanse catering

Wie houdt er nu niet van Italiaans eten? Heerlijke pasta's, worst, pizza's, olijven en andere verrukkelijke ingrediënten en gerechten uit het mooie Italië. Italiaanse catering is dan ook altijd een gegarandeerd succes. Zijn jij en je gasten hier dol op, en heb je een professionele en originele catering in gedachten voor jouw evenement? Kom dan naar Mobile Street Food. Wij verzorgen een ludieke mobiele catering in Italiaanse stijl. Er is voor elk budget en elke smaak wat wils. Zo serveren we ook altijd vega- en visopties, zodat iedereen heerlijk kan smullen. 

Italiaanse catering

Pizza, pasta of bruschetta?

Onze food trucks serveren de lekkerste gerechten in Italiaanse stijl. Maak het af met een bijpassende foodtruck keuze, zoals onze mintgroene T1 Volkswagen, of een retro Piaggio Ape. Want wat past er nu beter bij het Italiaanse stijlgevoel dan een Italiaanse scooter? Omdat Italiaanse gerechten zo populair zijn, bieden we meerdere food concepten die daarop aansluiten:

Pizza Bakery
Pasta Factory
Bruschetta Bar

Onze enthousiaste cateraars zullen jouw catering op professionele wijze tot in de puntjes verzorgen, en daarbij de gezelligheid zeker niet uit het oog verliezen. Wij serveren op ludieke wijze, en zijn echte sfeermakers. Natuurlijk gecombineerd met de hoogste kwaliteit aan food & service. Zo zal je evenement ongetwijfeld een groot culinair succes worden.

Italiaanse catering Mobile Street Food

Dagverse pizza catering

Denk je aan Italië, dan denk je natuurlijk meteen aan pizza. Onze pizzabakkers bakken de heerlijkste, dagverse pizza’s in een originele steenoven. Zo krijgen deze pizza's een volle, diepe smaak mee die je direct proeft. Onze ingrediënten zijn van dagverse, hoogstaande kwaliteit, samen met een krokante, flinterdunne pizzabodem. We bereiden verschillende soorten pizza's, waaronder:

Pizza Iberico
Pizza al Tonno
Pizza Spinata Romana
Pizza Pollo Piccante
Pizza Margherita

Alle pizza’s worden in punten gesneden en geserveerd met rucola en Parmezaanse kaas. Ook worden er als smaakmaker puntjes Pizza Bianca op tafels geplaatst. De krokante stukjes plat brood met rozemarijn, olijfolie en Fleur de Sel worden vers afgebakken en geserveerd met huisgemaakte tapenade van Taggiasche olijven en zongedroogde tomaat. Met onze unieke pizza catering wordt elk feest of evenement een waar succes.

Italiaanse catering

Verras jouw gasten met een Italiaanse catering!

Vraag een offerte aan voor de heerlijke Italiaanse catering van Mobile Street Food als je er al helemaal uit bent. Liever toch nog even overleggen, of je eigen ideeën aandragen voor een uniek en persoonlijk concept? Dat kan! Wij gaan vrijblijvend met je in gesprek om je meer informatie te geven en te adviseren over de mogelijkheden. Zo creëren we de lekkerste catering voor jouw evenement.

Voor direct contact kun je bellen naar 0297-750835.
 

Ook zo'n trek gekregen?