Hapjes aan huis

Ben je op zoek naar een ludieke en originele manier om hapjes aan huis te serveren voor een verjaardag, borrel, jubileum of trouwfeest? Met Mobile Street Food als cateraar zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zijn de voorloper op het gebied van mobiele catering, wat betekent dat we voor je klaar staan voor elk soort evenement en lekkere hapjes aan huis. Groot met meerdere food trucks als buffetten, of kleiner met onze bakfiets uit 1972: voor elk budget en elk evenement hebben wij de perfecte food truck voor hapjes op locatie. Wij werken graag mee aan de smakelijke invulling van jouw feest!


Hapjes aan huis

Originele catering voor elk evenement

Vier je een verjaardag, heb je een jubileum of heb je een opleiding afgerond? Misschien is het wel een doopfeest, of een trouwerij aan huis. Mobile Street Food zorgt er samen met jou voor dat je lekkere hapjes aan huis kunt serveren die bij jouw evenement passen. Ontbijt, lunch of diner, vlees, vis of vega: het kan allemaal, er is voor ieder wat wils. Een kleine greep uit ons assortiment aan mogelijkheden:

Bruschetta Bar

Pizza Bakery

Pasta Factory

Build Your Own Burger (een echte aanrader)

Natuurlijk kun je ook kiezen voor kleinere hapjes aan huis, om je vingers bij af te likken. Zoals; oud-Hollandse bittergarnituur, onze diverse Bites of BBQ Bites op mooie schalen, salades, tapas, of een van de ludieke ideĆ«en in ons Om te delen concept, zoals een Donut Wall of Smore's Bar. Of ga heerlijk retro en ga voor een culinaire cheese fondue! Kies voor een passend concept bij iedere gelegenheid.

Catering Bestellen

Onze food gerechten worden op originele wijze geserveerd, ook staan we open voor je eigen inbreng. Heb jij een fantastisch concept voor ogen of net iets andere wensen, en wil je dat wij dit voor je verzorgen? Neem dan direct contact met ons op, wij denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw catering.

Hapjes aan huis Mobile Street Food

Heerlijke hapjes aan huis

Bij Mobile Street Food als cateraar zit je goed als het gaat om de heerlijkste hapjes aan huis en goede service. Wij verzorgen de catering gewoon in je woning of tuin, door heel Nederland. Je kunt zelfs kiezen voor een Sit down dinner, als je echt indruk wilt maken op je gasten. Door de catering uit handen te geven heb je zelf de tijd voor jouw gasten, en kun je optimaal genieten van je feest. Wij streven ernaar altijd de beste service te leveren, zodat je feestje of evenement een gegarandeerd succes wordt. Wil je meer informatie over onze unieke hapjes en cateringconcepten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord!

Ook een lekker hapje aan huis ;) ?