Hapjes aan huis

Ben je op zoek naar een ludieke en originele manier om hapjes aan huis te serveren voor een verjaardag, jubileum of trouwfeest? Met Mobile Street Food zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zijn de voorloper op het gebied van mobiele catering, wat betekent dat we voor je klaar staan voor elk soort evenement en heerlijke hapjes aan huis. Groot met meerdere food trucks, of klein met onze bakfiets uit 1972: voor elk budget en elk evenement hebben wij de perfecte food truck voor hapjes op locatie. Wij werken graag mee aan de smakelijke invulling van jouw feest!

Hapjes aan huis

Originele catering voor elk evenement

Vier je een verjaardag, heb je een jubileum of heb je een opleiding afgerond? Misschien is het wel een doopfeest, of een trouwerij aan huis. Mobile Street Food zorgt er samen met jou voor dat je hapjes aan huis kunt serveren die bij jouw evenement passen. Ontbijt, lunch of avondeten, vlees, vis of vega: het kan allemaal. Een kleine greep uit onze mogelijkheden:

Bruschetta Bar

Pizza Bakery

Pasta Factory

Build Your Own Burger

Natuurlijk kun je ook kiezen voor kleinere hapjes aan huis, zoals onze diverse Bites of BBQ Bites, of een van de ludieke ideĆ«en in ons Om te delen concept, zoals een Donut Wall of Smore's Bar. Of ga heerlijk retro en ga voor een culinaire cheese fondue! Onze food concepten worden op originele wijze geserveerd, en ook staan we open voor je eigen inbreng. Heb jij een fantastisch concept voor ogen en wil je dat wij dit voor je verzorgen? Neem dan direct contact met ons op, want wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Hapjes aan huis Mobile Street Food

Heerlijke hapjes aan huis

Bij Mobile Street Food zit je goed als het gaat om de heerlijkste hapjes aan huis. Wij verzorgen de catering gewoon in je woning of tuin. Je kunt zelfs kiezen voor een Sit down dinner, als je echt indruk wilt maken op je gasten. Door de catering uit handen te geven heb je zelf de tijd voor jouw gasten, en kun je optimaal genieten van je feest. Wij streven ernaar altijd de beste service te leveren, zodat je feest of evenement een gegarandeerd succes wordt. Wil je meer informatie over onze unieke food en cateringconcepten? Neem vrijblijvend contact met ons op, want we staan je graag te woord!
 

Ook een lekker hapje aan huis ;) ?