Foodtrucks Amsterdam

Ben je op zoek naar de leukste en lekkerste food trucks en food concepten voor jouw evenement in of nabij Amsterdam? Bekijk dan eens de stoere food trucks van Mobile Street Food. We hebben verschillende bolides klaar staan voor je event. Niet genoeg ruimte? Wij hebben een oplossing voor elke vierkante meter. Onze food trucks zijn zowel binnen als buiten te plaatsen, en hebben verschillende afmetingen.

Wil je indruk maken met een brandweeraanhanger, T1 volkswagen mint of een legerambulance uit 1986? Dat kan! Maar ook kun je het klein houden door te kiezen voor de stoere, retro Piaggio Ape of onze bakfiets uit 1972. Er is meer dan genoeg keuze voor elk evenement. En natuurlijk blijft het niet bij de food truck alleen: Mobile Street Food serveert de heerlijkste gerechten, en regelt je catering van A(msterdam) tot Z. Onze food concepten zijn al net zo uiteenlopend als de food trucks zelf. Voor ieder wat wils, en voor elk budget.

Street food trucks in Amsterdam

We hebben maar liefst 24 food concepten om uit te kiezen. Ben je op zoek naar een lekker ontbijt voor bij een vroege vergadering, een lunch tijdens je congres of middagbruiloft, of avondeten voor je grote events? Wil je gezond, vegetarisch, vis of vlees? In onze concepten zitten altijd vegetarische opties, en voor onze allround concepten zoals Big BBQ, de Salad Bar en Pasta Factory hebben we een gebalanceerde ingrediƫntenlijst van vlees, vis en vega.

Bekijk hier al onze food concepten voor meer informatie! Neem bovendien gerust contact met ons op als je wilt sparren over de menu's, catering en aankleding van je event bij Amsterdam. Wij maken voor jou een offerte op maat, waarbij we aan al je wensen voldoen. Mobile Street Food biedt namelijk de optie zelf food trucks en concepten samen te stellen, als je niet helemaal kunt vinden wat je zoekt.

Foodtrucks Amsterdam Mobile Street Food

Maak je evenement tot een culinair succes

Wil je foodtrucks huren voor jouw evenement bij Amsterdam? Vraag dan snel een offerte aan, en laat je verrassen door de originele en culinaire catering van onze ludieke foodtrucks. Ook kunnen wij je vrijblijvend adviseren en informeren over alle mogelijkheden.

Voor direct advies bel je naar 0297-750835.

Wil je meer weten?