Foodtrucks Amsterdam

Ben je op zoek naar de leukste en lekkerste foodtrucks in of nabij Amsterdam voor jouw evenement? Bekijk dan eens de stoere foodtrucks van Mobile Street Food. We hebben verschillende bolides klaar staan voor je event. Niet genoeg ruimte? Wij hebben een oplossing voor elke vierkante meter. Onze foodtrucks zijn zowel binnen als buiten te plaatsen en hebben verschillende afmetingen, perfect dus voor ieder evenement of feest!

Foodtrucks Amsterdam

Van T1 volkswagen tot brandweeraanhanger

Wil je indruk maken met een brandweer aanhanger, T1 Volkswagen mint of een legerambulance uit 1986? Dat kan! Maar ook kun je het klein houden door te kiezen voor de stoere, retro Piaggio Ape of onze bakfiets uit 1972. Er is meer dan genoeg keuze voor elk evenement. Onze foodconcepten zijn al net zo uiteenlopend als de food trucks zelf. Voor ieder wat wils – en voor elk budget. En daar blijft het niet bij:

Mobile Street Food serveert de heerlijkste gerechten geïnspireerd op gerechten van over de hele wereld;
We kunnen de volledige organisatie van A(msterdam) tot Z voor je uit handen nemen;
Ook met de aankleding van jouw feest of evenement kunnen wij helpen. 

Street food trucks in Amsterdam

We hebben maar liefst 24 foodconcepten om uit te kiezen. Ben je op zoek naar een lekker ontbijt voor bij een vroege vergadering, een lunch tijdens je congres of middagbruiloft, of diner voor grote events? Wil je gezond, vegetarisch, vis of vlees? In onze concepten zitten altijd vegetarische opties, en voor onze allround concepten zoals: Big BBQ, de Salad Bar en Pasta Factory hebben we een gebalanceerde ingrediëntenlijst van vlees, vis en vega.

Catering op maat

Bekijk al onze foodconcepten voor meer informatie! Neem gerust contact met ons op als je wilt sparren over de menu's, catering en aankleding van je event in Amsterdam. Wij maken voor jou een offerte op maat, waarbij we aan al je wensen voldoen. Mobile Street Food biedt namelijk de optie zelf foodtrucks en concepten samen te stellen als je niet helemaal kunt vinden wat je zoekt of iets unieks in gedachte hebt voor jouw foodtruck event in Amsterdam.

Foodtrucks Amsterdam Mobile Street Food

Maak je evenement tot een culinair succes

Wil je foodtrucks huren voor jouw evenement in Amsterdam? Vraag dan snel een offerte aan, en laat je verrassen door de originele en culinaire catering van onze ludieke foodtrucks. Ook kunnen wij je vrijblijvend adviseren en informeren over alle mogelijkheden.

Voor direct advies bel je naar 0297-750835.

Wil je meer weten?