Foodtruck huren

Een foodtruck huren bij Mobile Street Food is dé manier om op jouw evenement geweldig eten voor je gasten te verzorgen. Bij ons kun je verschillende foodtrucks huren, elk met een eigen uitstraling - voor zowel binnen als buiten en voor elk budget. Onze BBQ op locatie,  bruschetta bar, poffertjeskraam en vele andere unieke food concepten zijn perfect voor bruiloften, personeelsfeesten, jubileum feesten of om je afstuderen te vieren. Samen met jou creëren we het ideale feest. Ben je zelf niet zo van de organisatie? Mobile Street Food wel! Als je bij ons een foodtruck huurt kunnen wij ook de hele organisatie voor je uit handen nemen: van het opbouwen tot het meenemen van de afvalbakken achteraf.

Foodtruck huren Mobile Street Food

Meer weten?
 

De mogelijkheden zijn eindeloos voor een foodtruck op locatie!

Dankzij ons brede aanbod aan mobiele foodtrucks zit er altijd wel iets bij dat past bij jou en je evenement. Je gasten gaan genieten van een originele, gezellige en vooral overheerlijke catering als je je foodtruck huurt bij Mobile Street Food. Maar niet alleen in de foodtrucks zit veel variatie. Zo hebben we maar liefst 24 verschillende food concepten, met gerechten van over de hele wereld. Er is voor ieder wat wils, of je nu vlees- of visliefhebber bent, of vegetariër. Denk aan:

Pizza Bakery
Build Your Own Burger
Let's Curry
Poké Bowl

Op maat gemaakte catering voor jouw evenement

Bekijk vooral de rest van onze website, want we hebben zoveel unieke food concepten met bijbehorende foodtrucks om te huren, het is alleen al leuk om doorheen te bladeren en te watertanden. Staat de foodtruck met het door jou gewenste foodconcept niet op de website? Geen probleem, want Mobile Street Food gaat graag met je in gesprek over jouw unieke idee. Wie weet kunnen we een persoonlijke foodtruck samenstellen voor je evenement. Natuurlijk kunnen we ook rekening houden met allergieën en andere dieetwensen, zodat iedereen kan genieten van de hapjes op je feest.

foodtruck huren

Een unieke toevoeging aan ieder feest

Wat je ook aan het plannen bent, een foodtruck huren voor jouw evenement is altijd een unieke toevoeging. Bovendien zorgen wij ervoor dat de aankleding er helemaal top uitziet, en dat onze medewerkers enthousiast zijn. We serveren op ludieke wijze, en zijn zo een echte sfeermaker op je evenement. Je gasten kunnen genieten van de lekkerste drankjes en de dagverse ingrediënten in smaakvolle combinaties. Daarnaast is een foodtruck een fantastische accessoire voor op de foto's. Omdat we meerdere foodtrucks hebben, kun je jouw persoonlijke combinatie van keuken en foodtruck samenstellen voor je feest. Bekijk ook onze referenties eens door.

Buitenbruiloft met een foodtruck

Hebben jullie plannen om buiten te trouwen? Een foodtruck huren zorgt voor de ideale mobiele keuken om jullie gasten van heerlijke gerechten te voorzien. Na de plechtigheid kan de truck gemakkelijk naar de juiste locatie rijden. Denk bijvoorbeeld aan een receptie in het bos, met houten tafels en stoelen, prachtig gedekt in boho-chique stijl. Wij helpen jullie graag bij het organiseren van de mooiste dag van jullie leven. 

Food truck huren Mobile Street Food

Foodtruck huren bij Mobile Street Food?

Een van onze foodtrucks huren is perfect voor een bruiloft, personeelsfeest of jubileum. Wil je graag een foodtruck huren en hier meer informatie over ontvangen? Onze mobiele foodtrucks staan garant voor een geslaagd event! Wij kunnen je helpen bij het organiseren van het perfecte feest of zelfs de hele organisatie op ons nemen. Zo is het enige wat jij hoeft te doen te genieten van het evenement. Klinkt dit als muziek in de oren? Geen wonder: de beste foodtrucks huren met het lekkerste eten doe je bij Mobile Street Food.

Voor direct contact kun je bellen naar 0297-750835.
 

Neem contact met ons op