Foodtruck huren

Foodtruck huren bij Mobile Street FoodWil je jouw gasten heerlijk eten bezorgen op jouw evenement? Huur dan een foodtruck bij Mobile Street Food! Bij ons kun je foodtrucks huren met zeer veel mogelijkheden. Ook een origineel idee voor bruiloften of personeelsfeesten. Samen met jou creëren we het ideale feest! Wij kunnen ook het gehele feest van A tot Z voor je organiseren.

Grenzeloze mogelijkheden foodtrucks                                             

Wij hebben veel soorten mobiele foodtrucks te huur bij Mobile Street Food, zodat je ongetwijfeld de gewenste foodtruck kunt huren voor jouw event! Jouw gasten zullen genieten van een originele, gezellige en vooral verrukkelijke catering als je een foodtruck huurt bij ons. Je kunt denken aan bijvoorbeeld:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze unieke foodconcepten, maar er is veel meer mogelijk. Staat jouw gezochte foodtruck niet in dit rijtje? Geen probleem! Wij kunnen vrijblijvend met jou in gesprek gaan over jouw persoonlijke foodtruck-ideeën! Natuurlijk kunnen we in overleg ook rekening houden met allergieën en andere dieetwensen, zodat iedereen kan genieten van de hapjes op jouw feest. Bekijk ook eens onze referenties en ons fotoalbum.

Foodtruck huren bbq catering
Een unieke toevoeging aan ieder feest

Of je nu een bruiloft aan het plannen bent of een verjaardagsfeest, een foodtruck is altijd een unieke toevoeging. Jouw gasten kunnen genieten van de lekkerste gerechten en dranken. Daarnaast is de look van een foodtruck ook superleuk voor op de foto’s. Natuurlijk is het als gast ook leuk om te zien wanneer je aankomt op het feest. Wij hebben meerdere foodtrucks, dus aan jou de keuze welke keuken en welke truck het beste past bij jouw evenement!
 


Buitenbruiloft met een foodtruck

Hebben jullie plannen om buiten te trouwen? Een foodtruck is de ideale mobiele keuken om jullie gasten van heerlijke gerechten te voorzien! Na de plechtigheid kan de truck gemakkelijk naar de juiste locatie rijden. Denk bijvoorbeeld aan een receptie in het bos, met houten tafels en stoelen, prachtig gedekt in een bohemian stijl. Wij helpen jullie graag bij het organiseren van de mooiste dag van jullie leven!

Foodtruck huren bij Mobile Street Food?

Wil je graag een foodtruck huren en hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op of bel naar 0297-750835. Onze mobiele foodtrucks staan garant voor een geslaagd event! Wij kunnen je helpen bij het organiseren van het perfecte feest of zelfs de hele organisatie op ons nemen. Zo is het enige wat jij hoeft te doen te genieten van het evenement. Klinkt dit als muziek in de oren? Vraag een vrijblijvende offerte aan. De beste foodtrucks met het lekkerste eten kun je huren bij Mobile Street Food!