Foodtruck bruiloft

Willen jullie trouwen op jullie eigen, originele manier? Dan gaan jullie een foodtruck bruiloft zeker leuk vinden. Geniet van heerlijke, dagverse ingrediënten, sfeervolle food trucks en een ludieke catering. Jij, je partner en jullie gasten zullen een onvergetelijke dag hebben, niet in de minste plaats omdat je alle tijd zult hebben op je eigen feest aanwezig te zijn samen met het hele gezelschap. Wij regelen namelijk alles van A tot Z, zodat je er op je festival bruiloft geen omkijken naar hebt. Of je nu je gasten doorlopend eten wilt aanbieden of lekker met z'n allen aan lange tafels geplaatst wilt worden voor een ontspannen diner: het kan allemaal bij Mobile Street Food. Onze foodtrucks zijn flexibel en al jullie wensen zijn bespreekbaar. 

Foodtruck bruiloft Mobile Street Food

Keuze uit meerdere foodtrucks

Je kunt bij ons kiezen uit veel verschillende foodtrucks. Het soort foodtruck en de voertuigen zelf variëren van volkswagenbussen tot oude legerambulances, en zelfs een retro bakfiets! Verder zijn er natuurlijk meerdere foodconcepten waar je uit kunt kiezen. Er zijn maar liefst 24 food concepten om uit te kiezen, en dat betekent dat er voor ieder wat wils is. Een pizza foodtruck, BBQ foodtruck of een andere leuke foodtruck? Of je nu van vlees of vis houdt, of vegetarisch bent, of juist voor die ene speciale keuken wilt gaan met heerlijke hapjes. Een greep uit ons assortiment vol verschillende gerechten:

Let's Curry
Poké Bowl
Bruschetta Bar
Pizza Bakery

Natuurlijk kunnen wij in overleg ook rekening houden met allergieën en andere dieetwensen. We werken met dagverse, vaak zelf gekweekte groenten en kruiden, en ons vlees heeft een eerlijke herkomst. En dat is maar goed ook, want je zult je vingers aflikken bij het eten van Mobile Street Food. Al ons eten is met liefde gemaakt en geserveerd, en dat proef je. Uiteraard bieden wij ook zoete lekkernijen voor het ultieme dessert.

De magie van een buitenbruiloft

Een foodtruck bruiloft kun je op allerlei plaatsen organiseren. Zoals een mooie achertuin, een bijzondere boomgaard, een romantisch strand, in een magisch bos of op het dromerige platteland voor een authentieke uitstraling. Alles is mogelijk met onze mobiele keukens. Bruidsparen kiezen tegenwoordig steeds vaker voor een buitenbruiloft. Daar is het makkelijk stylen, en zijn er weinig regels waar je je aan moet houden. Ook heb je zo de unieke mogelijkheid om food trucks te plaatsen. Met een foodtruck op je bruiloft creëer je een zomers festivalgevoel op je eigen feestje.

Maar food trucks zijn niet alleen voor buiten: ook kunnen onze food trucks binnen neergezet worden. Wij zijn van alle markten thuis, en passen ons flexibel aan onze omgeving aan. Wij hebben een aantal partners waarmee wij samen werken, zowel voor de buitenbruiloft als de binnenbruiloft. Alles wordt van A tot Z geregeld op jullie perfecte trouwlocatie. 

Foodtruck bruiloft

Foodtruck  huren in de stijl van jullie speciale dag

Natuurlijk kunnen wij meedenken over de sfeer van jullie evenement. Zo kunnen we de leukste hapjes maken, die passen bij de stijl van je bruiloft, er chic uitzien en ook nog eens heerlijk zijn. Willen jullie de gasten toch een sit down dinner aanbieden? Zelfs dat kan met onze food trucks. Wij verzorgen samen met jullie de perfecte catering voor jullie bruiloft, gecombineerd met de food trucks die jullie het meest in de smaak vallen. Voor iedere bruiloft is er Mobile Street Food!
 

Foodtruck huren op jouw trouwerij?

Mobile Street Food werkt nauw samen met diverse weddingplanners en evenementenbureaus om jullie unieke trouwplannen voor een foodtruck bruiloft te organiseren. Ook zijn wij trotse partner van Trouwen in het Bos. Geniet van een originele en intieme ceremonie met een foodtruck bruiloft, waarbij wij jullie bruiloft catering tot in de puntjes verzorgen. Denk alleen al aan de fantastische foto's die je zult kunnen maken met een van onze foodtrucks op de achtergrond. Dat geeft toch direct sfeer aan je locatie?

Voor direct contact kun je bellen naar 0297-750835. Wij denken graag met jullie mee!
 

Neem contact met ons op