Festival bruiloft

Droom je van een festival bruiloft? Tenten en sfeervolle verlichting, een boho-chique aankleding en dat heerlijke gevoel van zomer en vrijheid? Natuurlijk wil je dan een catering die past bij dat ultieme festival gevoel, met lekkere hapjes en rollende keukens. Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele catering. Aan de hand van onze overheerlijke food concepten kies je de keuken die het beste bij jou en je gasten past. Wij serveren deze gerechten vanuit onze food trucks. Geniet van een echte sfeermaker en blikvanger op je festival bruiloft met Mobile Street Food food trucks.  

Festival bruiloft

Jouw trouwdag in festival sfeer

Natuurlijk is het ook mogelijk je gasten door onze food trucks te laten serveren. Zo kunnen we het diner bijvoorbeeld uitserveren aan lange opgedekte tafels, zodat jullie familie en vrienden heerlijk kunnen genieten van een ontspannen sfeer en lekker eten. Het heerlijke eten wordt opgediend in schalen en op houten planken.

Wij werken samen met verschillende partners, zoals Trouwen in het bos en Festivalbruiloft. Jullie bruiloft wordt een onvergetelijke dag, wat uiteraard vraagt om de perfecte locatie. Vanwege de unieke locatie mogelijkheden (zowel in de buitenlucht als binnen) van onze partners, zijn er weinig regels waar het bruidspaar zich aan dient te houden.

De trouwlocatie wordt gemakkelijk omgetoverd tot jouw eigen festival. De styling wordt volledig naar wens goed geregeld om zo de ultieme festivalsfeer te creĆ«ren. Denk aan kleurrijke bloemen, sprankelende lichtjes en lampionnen, live muziek, zachte kleedjes, een prominente tent om in te dansen en een warm kampvuur om de avond bij af te sluiten. Daar kun je onze heerlijke Smore's Bar bijvoorbeeld aan toe voegen!

Bekijk de ervaringen van eerdere bruiloften en bruidsparen of laat je inspireren op onze bruiloftspagina

Festival bruiloft Mobile Street Food

Catering op jouw festival bruiloft!

Mobile Street Food heeft heerlijke food concepten die passen bij een festival bruiloft. Natuurlijk hebben we concepten zoals de Pizza Bakery, de Salad Bar of Let's Curry, maar daar hoeft het zeker niet bij te blijven. Bij ons kun je namelijk food concepten en food trucks combineren. Voeg andere ludieke concepten toe zoals de verschillende mogelijkheden om te delen (bijvoorbeeld een Pretzel Station), de Candy Bar of Pop-It. En ook een Poffertjeskraam mag niet ontbreken op je festivalbruiloft. Maak het af met de Borrel & Bier truck, voor een complete drankverzorging. 

 

Festival bruiloft op elke locatie

Onze professionele bruiloft catering is geschikt voor iedere trouwlocatie. Neem contact met ons op om jouw trouwplannen te bespreken. We helpen je graag om jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven te maken!

 

Neem contact met ons op