Festival bruiloft

Droom je van een festival bruiloft? Tenten en sfeervolle verlichting, een boho-chique aankleding en dat heerlijke gevoel van zomer en vrijheid? Natuurlijk wil je dan een catering die past bij een festival bruiloft en aan al je wensen voldoet. Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele catering. Aan de hand van onze overheerlijke food concepten kies je de keuken die bij jou en je gasten past. Wij serveren deze gerechten vanuit onze food trucks. Geniet van een echte sfeermaker en blikvanger op je festival bruiloft met Mobile Street Food food trucks. 

Festival bruiloft

Jouw trouwdag in festivalsfeer

Het is mogelijk je gasten door onze food trucks te laten serveren, of ze aan lange gedekte tafels te zetten. Wij serveren het eten dan in schalen en op houten planken. Wij werken samen met verschillende partners, zoals Trouwen in het bos en Festivalbruiloft. Vanwege de unieke buitenlocatie zijn er weinig regels waar het bruidspaar zich aan moet houden, en is het terrein makkelijk aan te kleden om de juiste sfeer uit te ademen. Denk aan mooie lichtjes en lampionnen, zachte kleedjes, geplukte bloemen, in het oog springende kleuren en een warm kampvuur. Daar kun je onze heerlijke Smore's Bar bijvoorbeeld aan toe voegen!

Bekijk de ervaringen van onze klanten of laat je inspireren op onze bruilofspagina

Festival bruiloft Mobile Street Food

Catering op jouw festival bruiloft!

Mobile Street Food heeft heerlijke food concepten die passen bij een festival bruiloft. Natuurlijk hebben we concepten zoals de Pizza Bakery, de Salad Bar of Let's Curry, maar daar hoeft het zeker niet bij te blijven. Bij ons kun je namelijk food concepten en food trucks combineren. Voeg andere ludieke concepten toe zoals de verschillende mogelijkheden uit Om te delen (bijvoorbeeld een Pretzel Station), de Candy Bar of Pop-It. En ook een Poffertjeskraam mag niet ontbreken op je festivalbruiloft. Maak het af met Borrel & Bier, voor een complete drankverzorging. 
 

Festival bruiloft op elke locatie

Onze professionele bruiloft catering is geschikt voor iedere (buiten)locatie. Neem contact met ons op om jouw trouwplannen te bespreken. We helpen je graag om jouw dag onvergetelijk te maken!
 

Neem contact met ons op