Catering bruiloft

De bruiloft catering van Mobile Street Food maakt jullie speciale dag helemaal compleet. Heb je plannen om te gaan trouwen? Overweeg dan onze spectaculaire food concepten en sfeervolle food trucks.

Bruiloft catering

Wij verwennen jullie gasten graag op de mooiste dag van jullie leven. Onze professionele bruiloft catering doet er alles aan om jullie dag onvergetelijk te maken. Zo brengen we onze eigen bediening mee, verzorgen we ook de aankleding en het op- en afbouwen, en nemen we je alle zorgen uit handen. 

Bruiloft catering

Bekijk onze inspiratiepagina en onze foodconcepten om te ontdekken wat jij graag aan catering zou willen op jouw bruiloft. 

Food truck bruiloft catering

Wij laten je kiezen uit verschillende food concepten en food trucks. Op die manier kun je zelf kiezen welk concept past bij jullie feest. Daarnaast hebben wij gerechten voor alle momenten van de dag. Is jouw bruiloft in de middag? Ga dan voor onze lunch concepten zoals Juice & Sandwiches, de Bruschetta Bar of de Yoghurt Bar. Serveer je liever alleen hapjes? In dat geval kies je voor onze Bites of het ludieke Om te delen concept (zoals een Donut Wall!). Maar natuurlijk serveren wij ook een goede avondmaaltijd. Er zijn uiteenlopende keukens en concepten die voor jullie bruiloft catering klaarstaan:

Big BBQ
Pizza Bakery
Build Your Own Burger
Let's Curry
Pasta Factory

Je kunt zelfs een Sit Down Dinner kiezen uit onze food concepten! Wij bieden werkelijk alles aan dat je maar zou kunnen willen voor je grote dag, en natuurlijk is het mogelijk verschillende food concepten met elkaar te combineren. Je geniet zorgeloos van je bruiloft met de overheerlijke bruiloft catering van Mobile Street Food. 

Catering bruiloft Mobile Street Food

Wij verwennen jullie gasten graag!

Mobile Street Food is voorloper op het gebied van mobiele catering en is daarbij ook gespecialiseerd in het verzorgen van een verbluffende bruiloft catering. Speciaal voor deze bijzondere dag zullen ons mobiele kookstations extra worden aangekleed. Verder staan wij in nauw contact met meerdere weddingplanners en evenementenbureaus, waarmee we jullie trouwplannen optimaal kunnen verwezenlijken. Zo zijn wij trotse partner van Trouwen in het Bos, en is dat niet de enige warme band die we zijn aangegaan. Lees er vooral meer over, en kies voor culinair succes op je bruiloft. 
 

Een food truck die past bij jullie bruiloft

Waar jullie ook gaan trouwen, een food truck brengt sfeer op iedere trouwlocatie. Wij bieden veel keus aan, zodat er altijd wel iets in jullie trouwplannen past. 

Waar jullie ook gaan trouwen, op iedere trouwlocatie is een foodtruck geschikt. Er is keuze uit veel verschillende foodtrucks, waarvan er altijd wel een bij jullie feest past. Daarnaast kunnen wij meedenken met de sfeer die jullie hebben gekozen voor jullie bruiloft en het feest. Kies bijvoorbeeld voor de leukste hapjes, die er chic uitzien en ook nog eens ontzettend lekker zijn! Willen jullie de gasten liever een volledig diner aanbieden? Ook dat kan met onze foodtrucks. Er is keuze uit diverse wagens en gerecht. Samen met jullie zullen we de perfecte gerechten verzinnen en een heerlijk menu samenstellen voor jullie bruiloft!

Catering bruiloft Mobile Street Food

Ja ik wil… een catering bruiloft van Mobile Street Food

Diverse bruidsparen gingen jullie voor en lieten door ons de catering op hun bruiloft verzorgen. Ook doen wij met regelmaat de bruiloft catering op de prachtige trouwlocatie van Sibiz, in het pittoreske dorp Ouderkerk aan de Amstel. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jullie cateringwensen. Voor de leukste een meest unieke catering bruiloft moet je bij Mobile Street Food zijn!
 

Wil je met ons trouwen ;) ?