Catering aan huis

Wil je catering aan huis regelen, of op een speciaal uitgekozen locatie voor een feest of evenement? Met Mobile Street Food regel je heerlijke gerechten met een originele twist. Geen standaard serveerdienst, maar sfeervolle food trucks die op ludieke wijze overheerlijke food concepten uitdelen aan je gasten. Jij kiest het food concept, wij zorgen voor de rest. Inclusief de bediening, het op- en afbouwen en de aankleding. Laat je gasten heerlijk smullen van het uitgebreide aanbod van onze mobiele catering. Je evenement wordt een onverslaanbaar succes met onze gerechten!


Catering aan huis

Mobiele catering voor elke gelegenheid

Of je nu een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert, met Mobile Street Food heb je catering aan huis die geschikt is voor elke gelegenheid. Van een uitgebreide BBQ tot het een gezellige Borrel & Bier, je organiseert het met onze mobiele catering. We hebben voor elke smaak en iedere voorkeur wat wils, zoals bijvoorbeeld:

Italiaanse pizza

Verse pasta

Indiase curry

Salad Bar

Ook voor de zoetekauwen hebben wij ook genoeg keus. Wat dacht je van biologische poffertjes, of huisgemaakte desserts en ambachtelijk ijs. Onze vintage snoepkraam is ook een groot succes, bij iedereen van jong tot oud.

Van burgers tot Poké Bowls

Laat je gasten hun eigen burger samenstellen, serveer Poké Bowls voor de visliefhebbers of ga voor hapjes met onze Bites. Ook hebben we een aantal heerlijke drank concepten, zoals de Lemonade Bar of Juice & Sandwiches. Stroom je zelf al over van de ideeën over het invullen van je evenement? Laat het ons vooral weten, wij denken graag met je mee. Binnen 24 uur ontvang je van ons een vrijblijvend voorstel.

Catering aan huis Mobile street food

Ga voor ludieke catering aan huis

Mobile Street Food garandeert de beste kwaliteit in food en service. Wij beschikken over verschillende opvallende foodtrucks, waardoor we een echte blikvanger én sfeermaker zijn. Zo zorgen we elke keer opnieuw voor een geslaagde catering aan huis. Jij houdt bovendien je handen vrij en hebt tijd om samen met je gasten te genieten. Wij helpen graag mee om jouw feest een succes te maken! We zijn even makkelijk in catering aan huis als catering op locatie. We werken namelijk samen met diverse indrukwekkende locaties, zoals NEMO Amsterdam en de Lichtfabriek in Haarlem. Ook verzorgen wij een rondvaart door de binnenwateren van Aalsmeer met een robuuste, aansluitende BBQ. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op en we helpen je graag.
 

Catering bij jou thuis?