Tips om een bedrijfsfeest te organiseren

Een goed bedrijfsfeest brengt nieuwe energie en versterkt de band tussen de medewerkers. Dat bevordert de samenwerkingen, prestaties en tevredenheid van het personeel. Daar komt nog eens bij dat een bedrijfsfeest gewoon heel erg leuk is! Gezellig met collega’s een drankje drinken en genieten van heerlijke gerechten. Voor een geslaagd personeelsfeest huur je de catering van Mobile Street Food in!
 

Bedrijfsfeest organiseren - Mobile Street Food

Ruime keuze uit verschillende foodconcepten

Bij de organisatie van een bedrijfsfeest komt van alles kijken. Mobile Street Food denkt graag met je mee en helpt jou bij de invulling van het feest. Zo kun je kiezen uit veel verschillende foodtrucks. Ga bijvoorbeeld voor iets dat goed past bij het bedrijf, of kies juist iets helemaal buiten jullie comfortzone. Hier zijn vast een aantal ideeën, ter inspiratie:

  • Build your own Burger, ideaal voor het creatieve bedrijf;

  • Salad Bar, perfect voor het gezonde en vitale bedrijf;

  • BBQ, erg veelzijdig en dus geweldig voor ieder bedrijf!

Natuurlijk kunnen wij in overleg rekening houden met diverse dieetwensen en allergieën. Heb je iets in je hoofd wat niet tussen de foodconcepten staat? Geen probleem! Je kunt altijd zelf met een eet-idee komen.
 

Foodtrucks op locatie

Het handige aan foodtrucks is dat ze overal naartoe kunnen rijden. Of jouw bedrijf nu zit in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen of heel ergens anders in Nederland, wij kunnen altijd van de partij zijn! Ook een personeelsfeest op locatie is geen enkel probleem. Die locatie is ook iets dat we voor je kunnen regelen. Dankzij onze samenwerkingen met verschillende organisaties, hebben we veel toffe locaties tot onze beschikking! Foodtrucks zijn keukens op wielen en rollen dus gemakkelijk naar iedere locatie. Onze enthousiaste chefs bereiden voor jullie de smaakvolste hapjes en gerechten. Naast het eten zelf, is het ook mogelijk om de truck te kiezen van waaruit deze geserveerd worden. Zo kun je alles afstemmen bij het eventuele thema van het feest of de sfeer van jullie organisatie. Bekijk snel al onze foodtrucks!
 

Catering van Mobile Street Food

Een bedrijfsfeest met Mobile Street Food als cateraar zal hoe dan ook een succes worden! Indien gewenst kunnen wij de organisatie van het personeelsfeest op ons nemen. Ideaal voor een directie die haar handen al vol genoeg heeft aan het runnen van het bedrijf. Tijdens het evenement zelf zullen wij alles uit handen nemen, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken en kunnen genieten van het feest. Onze medewerkers zijn oplettend, vriendelijk en bereiden de heerlijkste gerechten. Daarnaast kunnen we de aankleding van het feest helemaal aanpassen naar jullie wens. Benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Lees de referenties van onze gasten. Neem vandaag nog contact op met ons op om jouw wensen te bespreken. Mobile Street Food helpt je een geweldig bedrijfsfeest te organiseren.

Meer informatie