Een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren

Een goed bedrijfsfeest brengt nieuwe energie en versterkt de band tussen collega's. Graag delen we de beste tips om het evenement een waar succes te maken. Misschien wil je zakenrelaties uitnodigen, zodat zij je bedrijf ook eens van een andere kant kunnen zien. Dat schept vertrouwen en een gevoel van loyaliteit. Bedrijfsuitjes dragen bij aan teambuilding en saamhorigheid onder de werknemers. En natuurlijk zijn bedrijfs- en personeelsfeesten ook gewoon erg leuk: even de stress van je af laten glijden, samen lachen en lekker eten, iedereen enthousiast en dan weer met vernieuwde energie volop aan het werk. Voor een geslaagd personeelsfeest huur je Mobile Street Food in, waarin wij de catering in handen nemen. We kunnen verschillende food trucks en foodconcepten aanbieden en combineren naar jouw wensen. Indien gewenst kunnen wij eventueel ook jouw volledige bedrijfsfeest organiseren van A tot Z. 

Tips om een bedrijfsfeest te organiseren Mobile Street Food

Maak gebruik van de ruime keuze aan verschillende foodconcepten

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt van alles kijken, het is een hoop werk. Mobile Street Food denkt graag met je mee en helpt je bij de invulling voor een onvergetelijk feest. Zo kun je kiezen uit veel verschillende foodtrucks. Wil je iets dat goed aansluit bij het bedrijf, of ga je juist helemaal buiten jullie comfort zone? Misschien wil je een sit down dinner voor de grote dag, of wil je je gasten mogelijkheden bieden zelf te kiezen bij welke van de verschillende food trucks in het buffet ze terecht willen. Denk goed na over de doelstelling van het event en haal inspiratie uit bijvoorbeeld onderstaande concepten;

Build Your Own Burger, ideaal voor het creatieve bedrijf
Salad Bar, perfect voor het gezonde en vitale bedrijf
BBQ, erg veelzijdig en dus geweldig voor ieder bedrijf
 

Bijzonderheden in de voorbereiding?

Natuurlijk kunnen wij in overleg rekening houden met diverse dieetwensen en allergieën op het bedrijfsevenement. Heb je iets in gedachten dat je graag zou willen uitvoeren voor je collega's of een specifiek thema, maar staat het niet tussen onze food concepten? Geen probleem: wij overleggen graag jouw ideeën om te kijken of we dat voor je kunnen regelen/ bedenken. 

Bedrijfsfeest organiseren

Foodtrucks op locatie

Het grote voordeel aan food trucks is dat we ze overal naar toe kunnen rijden. Zit je kantoor in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen of ergens anders in heel Nederland? Geen reden om niet te mogen genieten van Mobile Street Food: wij komen naar jou toe! Een personeelsfeest op locatie is daarom geen enkel probleem, en daar kunnen we je zelfs bij helpen. We werken samen met een aantal leuke partners (waaronder een evenementenbureau) die graag een bedrijfsfeest voor je willen organiseren. Omdat we al zulk goed contact hebben, wordt alles achter de schermen geregeld met elkaar en heb je er geen omkijken naar. 

Onze enthousiaste chefs zorgen voor smaakvolle hapjes en gerechten, en onze medewerkers serveren die op ludieke wijze aan jou en je collega's. Daarmee zijn wij direct een sfeermaker, en enige gespreksproblemen zijn daarmee direct verholpen. Op de foto met onze food truck? Kies er één die perfect bij jullie bedrijf past of die jullie leuk vinden en je hebt meteen een fantastische achtergrond voor de bedrijfs-Instagram. Je kunt zelf kiezen welke food truck je wilt, én van welke keuken je wilt genieten. Daarmee kun je de catering precies zo samenstellen als je zelf wilt. 

Tips om een bedrijfsfeest te organiseren Mobile Street FOod

Catering van Mobile Street Food

Maak indruk met het bedrijfsfeest door middel van een samenwerking met Mobile Street Food. Indien gewenst kunnen we de hele organisatie van A tot Z op ons nemen: ideaal voor een directeur die diens handen al vol genoeg heeft aan de dagelijkse planning. ALs organisator bouwen wij op, zetten wij sfeer d.m.v. aankleding en versiering, regelen wij de tafels, stoelen, borden en het bestek, en de afvalbakken om na afloop alles ook zelf weer op te ruimen en in te laden. Je hebt er geen omkijken naar, en kunt net als je collega's lekker ontspannen en plezier hebben. Ook ideaal voor kerst borrels en feesten. Benieuwd naar wat anderen zeggen over Mobile Street Food? Onze referenties vindt je hier. 

Voor direct contact kun je bellen naar 0297-750835 of stuur een e mail naar info@mobilestreetfood.nl. Tot snel!
 

Neem contact met ons op