Tips om een bedrijfsfeest te organiseren

Een goed bedrijfsfeest brengt nieuwe energie en versterkt de band tussen collega's. Misschien wil je zelfs wel zakenrelaties uitnodigen, zodat zij je bedrijf ook eens van een andere kant kunnen zien. Dat schept vertrouwen en een gevoel van loyaliteit. En natuurlijk zijn bedrijfsfeesten ook gewoon erg leuk: even de stress van je af laten glijden, samen lachen en eten, en dan weer met vernieuwde energie volop aan het werk. Voor een geslaagd personeelsfeest huur je Mobile Street Food in, en laat je ons cateren. We kunnen verschillende food trucks en foodconcepten aanbieden en combineren. Indien gewenst regelen we je bedrijfsfeest van A tot Z. 

Tips om een bedrijfsfeest te organiseren Mobile Street Food

Ruime keuze uit verschillende foodconcepten

Bij de organisatie van een bedrijfsfeest komt van alles kijken. Mobile Street Food denkt graag met je mee en helpt je bij de invulling van het feest. Zo kun je kiezen uit veel verschillende foodtrucks. Wil je iets dat goed aansluit bij het bedrijf, of ga je juist helemaal buiten jullie comfort zone? Misschien wil je een sit down dinner organiseren, of laat je je personeel zelf kiezen bij welke van de verschillende food trucks ze terecht willen. Denk eens aan deze ideeën, ter inspiratie;

Build Your Own Burger, ideaal voor het creatieve bedrijf
Salad Bar, perfect voor het gezonde en vitale bedrijf
BBQ, erg veelzijdig en dus geweldig voor ieder bedrijf
 

Natuurlijk kunnen wij in overleg rekening houden met diverse dieetwensen en allergieën. Heb je iets in gedachten dat je graag zou willen uitvoeren voor je collega's, maar staat het niet tussen onze food concepten? Geen probleem: wij overleggen graag jouw ideeën om te kijken of we dat voor je kunnen regelen. 

Bedrijfsfeest organiseren

Foodtrucks op locatie

Het handige aan food trucks is dat we ze overal naar toe kunnen rijden. Zit je bedrijf in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen of heel ergens anders in Nederland? Geen reden om niet te mogen genieten van Mobile Street Food: wij komen naar jou toe! Een personeelsfeest op locatie is daarom geen enkel probleem, en daar kunnen we je zelfs bij helpen. We werken samen met een aantal leuke partners die graag een bedrijfsfeest voor je willen organiseren. Omdat we al zulk goed contact hebben, wordt alles achter de schermen geregeld met elkaar en heb je er geen omkijken naar. 

Onze enthousiaste chefs zorgen voor smaakvolle hapjes en gerechten, en onze medewerkers serveren die op ludieke wijze aan jou en je collega's. Daarmee zijn wij direct een sfeermaker, en enige gespreksproblemen zijn daarmee direct verholpen. Op de foto met onze food truck? Kies er één die perfect bij jullie bedrijf past en je hebt meteen een fantastische achtergrond voor de bedrijfs-Instagram. Je kunt zelf kiezen welke food truck je wilt, én van welke keuken je wilt genieten. Daarmee kun je de catering precies zo samenstellen als je zelf wilt. 

Tips om een bedrijfsfeest te organiseren Mobile Street FOod

Catering van Mobile Street Food

Maak een succes van je bedrijfsfeest met de catering van Mobile Street Food. Indien gewenst kunnen we de hele organisatie van A tot Z op ons nemen: ideaal voor een directie die haar handen al vol genoeg heeft aan het runnen van het bedrijf. Wij bouwen op, zetten sfeermakers neer, regelen de tafels, borden en het bestek, en de afvalbakken om na afloop alles ook zelf weer op te ruimen en in te laden. Je hebt er geen omkijken naar, en kunt net als je collega's lekker ontspannen. Ook ideaal voor kerstborrels en feesten. Benieuwd naar wat anderen zeggen over Mobile Street Food? Onze referenties vindt je hier. 

Voor direct contact kun je bellen naar 0297-750835.
 

Neem contact met ons op