BBQ op locatie

Wil je een BBQ op locatie organiseren? Dat kan bij Mobile Street Food! Wij verzorgen voor jou en je gasten de catering op je bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of jubileum. Dankzij onze Oklahoma Country Smoker bieden wij bovendien extra sfeer en aankleding, en serveren de heerlijkste gerechten op ludieke wijze. Onze BBQ op locatie komt met ervaren braaimeesters en een enthousiaste bediening die alles in goede banen leidt. 

BBQ op locatie

Barbecue catering is ontzettend lekker en geschikt voor elk evenement. Kies een van onze overheerlijke menu's uit en heb er geen omkijken meer naar. 

Menu’s voor de barbecue

Barbecueën is veel meer dan alleen vlees bakken. We grillen met geweten, omdat we geen concessies willen doen. Ons vlees is dan ook van uitstekende kwaliteit en daar gaan we bewust mee om. Ook visliefhebbers en vegetariërs verwennen wij graag met heerlijke gerookte vis of dagverse groenten. Dat laten we terugkomen in onze menu's, waar voor ieder wat wils tussen zit. De menu's zijn budget bewust, zodat we altijd een passende menuoptie kunnen bieden. 

BBQ ‘Nice to meat’
Met o.a. spareribs, grillburgers en diverse salades

BBQ ‘Wall of flame’
Met o.a. pulled pork, zalm en gegrilde courgette

BBQ ‘Veggie’
Met o.a. gepofte aardappeltjes, geroosterde pompoen en salades

Kies jouw favoriete arrangement en laat ons de rest doen. Al onze menu's worden aangevuld met vers afgebakken molen- en zuurdesembrood, huisgemaakte kruidenboter en tapenade van Taggiasche olijven. Ook vullen wij de tafels met huisgemaakte salades en sauzen. Het is aan alle kanten genieten met de BBQ op locatie van Mobile Street Food. Bekijk de uitgebreide menulijst op de pagina van het BBQ food concept. 

BBQ op locatie Mobile Street Food

BBQ op locatie voor feesten en evenementen

Een BBQ past bij iedereen en elk evenement. Daarom hebben we al vele bedrijfsfeesten, bruiloften en verjaardagen mogen cateren: een BBQ op locatie is een gegarandeerd succes voor al je gasten. Om het je wat makkelijker te maken hebben we een inspiratiepagina opgericht en een bruiloftspagina voor meer ideeën. We helpen je graag bij het bedenken van een concept en verzorgen de volledige uitvoering, zodat jij zorgeloos van je evenement kunt genieten. Je kunt een BBQ op locatie namelijk ook combineren met andere food trucks en food concepten! 
 

BBQ van Mobile Street Food

Wil je direct weten wat allemaal tot de mogelijkheden behoort voor een BBQ op locatie? Neem vandaag nog contact met ons op, of vraag alvast vrijblijvend die offerte aan. Laat je evenement door Mobile Street Food cateren voor een onvergetelijke ervaring.
 

BBQ op jouw locatie?