BBQ foodtruck

Bij een BBQ foodtruck denk je aan malse stukken vlees, maar met barbecue catering kan je zo veel meer. Op een authentieke grill bereiden onze barbecue chefs het perfecte malse stuk vlees, maar ook de lekkerste gerechten vanuit allerlei streken ter wereld maken ze op de barbecue klaar. Denk aan malse kippendijen met licht pittige Tandoori kruiden, warm gerookte zalm en de lekkerste vegetarische barbecue gerechten gegrild boven smeulend houtskool. Voor ieder feest is er passende barbecue catering om te genieten van goed eten en de onevenaarbare barbecue sfeer.

BBQ Foodtruck Mobile Street Food

Moderne barbecuegerechten op een authentieke grill

Quinoa salade met avocado en mango, gegrilde aubergine Za’atar en een mix van geroosterde vergeten groenten – onze chefs combineren innovativiteit met authentiek grill meesterschap. Zo ontstaan menu’s met de lekkerste, diverse gerechten voor iedere gelegenheid. Voor een BBQ foodtruck op locatie kun je kiezen uit de volgende zorgvuldig samengestelde barbecue menu’s:

  • BBQ ‘Nice to Meat’: het klassieke barbecue concept verbeterd met diverse andere gerechten van de barbecue;
  • BBQ ‘Wall of Flame’: 16 uur lang gegaarde Berkshire varkensschouder en couscoussalade zijn twee gerechten uit dit luxe barbecue menu van de beste barbecuegerechten, met geduld bereid;
  • BBQ ‘Veggie’: Barbecueën is tegenwoordig zoveel meer dan vlees grillen, dat bewijst ons vegetarische barbecue menu voor onze BBQ foodtruck op locatie. Geroosterde groenten met de authentieke rokerige grillsmaak, een oosterse curry en diverse luxe salades maken dit menu een echte topper;
  • BBQ ‘K.I.P.’: Top jouw menu af met malse kip, 24 uur gemarineerd in diverse kruiden, gebraden op onze authentieke houtskool barbecue en geserveerd met gebakken roseval aardappeltjes met Provençaalse kruiden en een Caesar salade.

De gerechten van onze BBQ menu’s ‘Nice to Meat’, ‘Wall of Flame’ en ‘K.I.P.’ worden geserveerd met onze huisgemaakte cocktailsaus, BBQ-saus en knoflooksaus.

Barbecue en borrel

Een bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsfeest?

Verse ingrediënten, vernieuwende gerechten en een luxe grill zijn niet alles wat onze BBQ foodtruck catering te bieden heeft. Combineer de barbecue catering met een van onze andere food concepten voor catering dat volledig op jouw evenement is aangepast. Wat dacht je van een Poké Bowl kraam, een Bruschetta Bar of onze Borrel & Bier truck voor de lekkerste drankjes, alcoholisch en non-alcoholisch. Zo kunnen je gasten genieten van een heerlijk ijskoud biertje, maar ook een luxe virgin cocktail.

Daarnaast kun je nog zelf kiezen welk catering concept het beste past bij jouw feest. Ga je voor een walking dinner met barbecue voor een dynamische sfeer of ga je voor echte luxe en laat je de gerechten op stoere schalen en houten planken door ons uitserveren aan je gasten? Wat je ook voor ogen hebt de ideale catering voor jouw bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsfeest, wij verzorgen het!

BBQ foodtruck bruiloft

BBQ op locatie verzorgd met Mobile Street Food

Van de traditionele biefstuk tot een volledig vegetarisch barbecue menu’s - onze grillchefs laten zien dat barbecueën en ware kunst is! Onze gerechten worden bereid met exclusief hoge kwaliteit vlees en vis en verse groenten en kruiden. Geniet ook van de lekkerste gerechten, een ongedwongen sfeer en de heerlijke barbecue geur waar vanaf een afstand het water je al in de mond loopt en kies voor een BBQ foodtruck op locatie van Mobile Street Food voor jouw feest of evenement.

 

BBQ Foodtruck op jouw event?