BBQ Catering

Wil jij binnenkort een gezellige barbecue organiseren? Laat ons je BBQ catering verzorgen. Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele cateraars, wij staan garant voor een originele en unieke BBQ

Mobiele BBQ catering voor evenementen
 

Catering BBQ naar jouw wensen

Mobile Street Food regelt voor jou en je gasten een heerlijke BBQ catering, volledig aangepast aan jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een kindvriendelijke barbeque met veel hamburgers en braadworstjes, of juist meer exclusief vlees of verse vis? Geen probleem met onze drie BBQ menu’s! Samen met jou organiseren we de ideale barbecue voor het evenement. Inspiratie opdoen? Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Winter BBQ Catering, kies voor het menu ‘Nice to meat’;

  • Pulled Pork BBQ Catering, kies voor het menu ‘Wall of Flame’;

  • Vegetarische BBQ Catering, kies voor het menu ‘Veggie’.
     

Neem contact met ons op
 

Geniet van onze BBQ catering

Met onze Oklahoma Country Smoker verzorgen we jouw BBQ op locatie inclusief braaimeester, die verschillende Amerikaanse smoke- en grilltechnieken toepast. Geniet samen met je gasten van de geur van gegrild vlees, smeulend hout en gerookte vis, en laat je verrassen door onze uitgebreide menu opties. Ook voor vegetariërs bieden wij uitstekende opties aan dag verse groenten, salades en lokale producten, er is zelfs een heel menu aan gewijd!

Een klein of groot feest, barbecueën is een fantastisch idee voor iedere gelegenheid. Geef de organisatie uit handen aan dé bbq cateraar van Nederland; Mobile Street Food, om zo optimaal te kunnen genieten van een compleet verzorgd grill feest.

BBQ Catering

BBQ catering op locatie naar keuze

Wij komen graag de catering op jouw evenement verzorgen! Ben je op zoek naar BBQ catering in Amsterdam, Haarlem of een andere plaats? Mobile Street Food komt naar je toe om alles voor jou en je gasten in orde te maken. Wil je een BBQ huren bij Mobile Street Food? Neem dan vandaag nog contact met ons op en samen organiseren we een knalfeest!

Keuze uit drie lekkere barbecue menu’s

Bij Mobile Street Food kun je kiezen uit 3 verschillende BBQ menu’s, zodat wij kunnen grillen naar jouw gewenste budget. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om deze menu’s met andere arrangementen te combineren voor verrassende combinaties. Met onze professionele en originele bbq catering maken we jouw barbecue tot een groot, culinair succes! Bekijk snel alle menu’s van onze BBQ catering op onze website.

Mobile Street Food BBQ Catering op jouw event?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze enthousiaste cateraars. Een braaimeester en BBQ bestellen geeft rust en tilt daarnaast het hele evenement naar een hoger niveau. Wij zullen jouw gasten opvangen, vermaken en natuurlijk voorzien van heerlijke gerechten. Voor jouw event schakel je de BBQ Catering van Mobile Street Food in!

Neem contact met ons op

 

BBQ catering Mobile Street Food