BBQ cateraar

Ben je van plan een BBQ te organiseren? Laat deze barbecue dan op professionele en originele wijze verzorgen door BBQ cateraar Mobile Street Food! Met onze food trucks en mobiele catering zijn wij een echte blikvanger en sfeermaker op elk evenement. Jij en je gasten kunnen straks tevreden terugkijken op een geslaagde dag. 

BBQ cateraar Mobile Street Food

Dé BBQ cateraar is Mobile Street Food

Door onze mobiele catering in te zetten als jouw BBQ cateraar kun je tijdens je event rekenen op:

  • Een echte braaimeester die de nieuwste Amerikaanse smoke- en grilltechnieken inzet

  • Keuze uit 3 uitgebreide BBQ menu’s naar ieders budget

  • De catering is inclusief vers afgebakken molenbrood, huisgemaakte kruidenboter en tapenade

  • Grillen zonder concessies: wij staan bekend om ons kwaliteitsvlees

  • Ook voor vegetariërs en visliefhebbers hebben wij mooie producten, zoals dagverse groenten en heerlijk bereide vismoten. 

Barbecue catering op locatie

Lees meer over de opties bij de verschillende menu's die wij als BBQ cateraar aanbieden. Alle menu's worden geserveerd met  huisgemaakte salades, sauzen en vers afgebakken biologisch brood. Ook is er de mogelijkheid om je gasten aan lange, gedekte tafels te plaatsen. De BBQ gerechten worden dan geserveerd in stoere schalen en op houten planken. 

Verwen ook jouw gasten

Nog niet helemaal overtuigd? Lees de referenties van onze tevreden klanten. Geniet samen met je gasten van de geur van gerookte vis, gegrild vlees en smeulend hout. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze BBQ catering!

Neem contact met ons op

BBq cateraar mobile street Food