Barbecue catering

Met de barbecue catering van Mobile Street Food steel jij de show op jouw evenement! Onze BBQ catering is geschikt voor iedere gelegenheid, en ieder feest is reden genoeg om te barbecueën. Bovendien past het bij ieder budget én smaak, vanwege de verschillende menu opties die we aanbieden. Er is genoeg te kiezen, ook voor vegetarische gasten. Wij maken iedereen blij met onze heerlijke barbecue op locatie!

 

Barbecue Catering
 

Keuze uit 3 BBQ menu’s

Wie zegt dat er op een barbecue alleen vlees gebraden mag worden? BBQ is tegenwoordig een culinaire aangelegenheid, waar ook vegetariërs en visliefhebbers hun hart aan op kunnen halen. Onze barbecue menu's zijn daarom voor elk type gast een groot succes. Onze barbecue catering biedt maar liefst drie overheerlijke menu's:

BBQ ‘Nice to meat’
Met o.a. spareribs, grillburgers en diverse salades

BBQ ‘Wall of flame’
Met o.a. pulled pork, zalm en gegrilde courgette

BBQ ‘Veggie’
Met o.a. gepofte aardappeltjes, geroosterde pompoen en salades

Bekijk een uitgebreide lijst van alle menu opties van onze BBQ catering en kies jouw favoriet.

BBQ catering Mobile Street Food

Ervaren barbecue chefs

Onze cateraars gebruiken verschillende Amerikaanse smoke- en grill technieken voor een spectaculaire catering op jouw evenement. Dat kan een bruiloft zijn, maar ook een verjaardag of bedrijfsfeest. Ieder feestje verdient immers een heerlijke BBQ! Wij staan bekend om ons uitstekende kwaliteitsvlees, want vlees grillen doen we graag zonder concessies. De drie verschillende menu's worden bovendien afgemaakt met huisgemaakte salades, lekkere sauzen en vers afgebakken molenbrood. 
 

Bedrijfsfeest: Borrel & BBQ

Het organiseren van een bedrijfsfeest is een goede manier om je medewerkers te belonen en klantrelaties uit te nodigen, maar de meeste ondernemers hebben geen tijd voor de organisatie. Daarom kies je voor Mobile Street Food. Wij nemen je de organisatie geheel uit handen en ontzorgen je tijdens jouw event. Kies bijvoorbeeld voor ons Borrel & BBQ arrangement. Dan zorgen we voor drank en lekkere BBQ hapjes, waaronder gegrilde kippendijtjes, fish & chips en een rucola stamppotje. Deze worden op een ludieke manier geserveerd vanaf onze mobiele Oklahoma Smoker. Op die manier kunnen we tot wel honderd medewerkers een gezellig feest bezorgen, zonder dat je er naar om hoeft te kijken!
 

Kies ook voor mobiele catering

Je gasten zullen versteld staan van onze BBQ catering. Verwen de aanwezigen met de geur van smeulend hout, gegrild vlees en gerookte vis. Geniet van je evenement en laat ons de catering verzorgen, van het bestek tot aan de afvalbakken. Bekijk onze foto's op Instagram en laat je verleiden door die heerlijke sfeer en smaakvolle catering. De beste barbecue catering vind je bij Mobile Street Food!
 

Neem contact met ons op