Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Duurzame catering

Ontdek onze duurzame aanpak bij catering. Van lokale ingrediënten tot biologisch afbreekbare verpakkingen, wij streven naar een minimale ecologische voetafdruk. Kies voor een bewuste keuze met ons cateringbedrijf.

Neem contact op
  • Veel ervaring
    500+ evenementen per jaar

  • Ruim assortiment
    35 foodtrucks & cooking stations

  • Goede keuze
    100% service- en kwaliteitsgarantie

Duurzame partners

Wij werken hard aan een duurzame bedrijfsvoering en het minimaliseren van de negatieve effecten op ons milieu. Met partners als Natureko disposableInstock Market en Renewi afvalverwerking blijven wij altijd up to date!

Natureko disposable

Sinds 2008 is Natureko al de specialist in het aanbieden van duurzame verpakkingen en disposables, met een enorme hoeveelheid kennis van de duurzame verpakkingsmarkt.

Instock Market

Mobile Street Food maakt het verschil door inkopen te doen bij Instock Market! Een aanbieder van reststromen die wij verwerken in ons assortiment.

Renewi

Renewi streeft ernaar om het meest toonaangevende waste-to-product bedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving. Van de 14 miljoen ton afval die zij jaarlijks verwerken, wordt 88% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Foodconcepten

Met Mobile Street Food als duurzame partner ben je aan het juiste adres voor de totale organisatie van jouw event en zit je nooit meer zonder inspiratie.